Μασέρ κατέθεσε μήνυση κατά του Κέβιν Σπέισι

Μασέρ κατέθεσε μήνυση κατά του Κέβιν Σπέισι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η μήνυση αφορά σεξουαλική επίθεση η οποία φέρεται να έγινε μέσα στο σπίτι του σταρ στο Μαλιμπού, πριν από δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2016.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο μασέρ ισχυρίζεται ότι ο Κέβιν Σπέισι τον ανάγκασε να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα, προτού τον τραβήξει προς το μέρος του υποχρεώνοντας τον να του δώσει ένα φιλί.

Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο ο μασέρ -το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό- αντέδρασε λέγοντας στον Σπέισι «τι κάνεις; Είναι γελοίο. Είμαι επαγγελματίας. Είναι η εργασία μου. Έχω έναν γιο».

«Η συμπεριφορά του Σπέισι ήταν ακραία και εξωφρενική. Ενήργησε με φανερή αδιαφορία για τα δικαιώματα και τα συναισθήματα του ενάγοντος και με εσκεμμένη αδιαφορία για το γεγονός ότι ο ενάγων θα υποστεί συναισθηματική δυσφορία» αναφέρεται στη μήνυση.

Το φερόμενο ως θύμα ισχυρίζεται ότι είχε αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία, ωστόσο η Αστυνομία του Λος Άντζελες αρνήθηκε να επιβεβαιώσει εάν το περιστατικό είχε αναφερθεί.

Υπενθυμίζεται ότι, η Scotland Yard διερευνά έξι υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης που αναφέρουν ως δράστη τον Κέβιν Σπέισι, ενώ ο 59χρονος διάσημος ηθοποιός, που είδε την καριέρα του να καταρρέει όταν άρχισαν οι καταγγελίες, είναι υπό έρευνα και από την αστυνομία της Καλιφόρνια.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες πάντως, η Τζούντι Ντετς υπερασπίστηκε τον καλό της φίλο Κέβιν Σπέισι λέγοντας «δεν εγκρίνω καθόλου το γεγονός ότι- ο,τιδήποτε και αν έχει κάνει-αρχίζουν να τον απολύουν από ταινίες και άλλα κινηματογραφικά πρότζεκτ».