Μάθιου Μακόναχι: Το αστρονομικό ποσό που θα παίρνει ως καθηγητής

Θα αμείβεται αδρά για ένα μάθημα!

Θυμάστε που σας είχαμε πει πως ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μάθιου Μακόναχι αλλάζει καριέρα και γίνεται καθηγητής;

Ε λοιπόν όχι μόνο γίνεται καθηγητής αλλά θα αμείβεται και αδρά αφού για κάθε μάθημα που θα διδάσκει θα παίρνει 12.000 δολάρια και άλλα 6.000 όταν συνδιδάσκει, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Insider.

Ο 49χρονος σταρ είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Όστιν και θα διδάσκει από αυτό το φθινόπωρο στο τμήμα Ραδιόφωνο-Τηλεόραση-Ταινία.

Σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο ανέφερε πως ο διορισμός του «αναγνωρίζει την εκπληκτική δουλειά του ως καθηγητής και μέντορας». Το πανεπιστήμιο σημείωσε επίσης πως ο Μακόναχι τυγχάνει σεβασμού για «την προθυμία του συνεργάζεται με τους φοιτητές και εκτός τάξης».

Δεν είναι γνωστό το πόσα μαθήματα θα διδάξει ο Μακόναχι στο πανεπιστήμιο αλλά αν και η αμοιβή ενός καθηγητή επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο του Όστιν ποικίλει, σε γενικές γραμμές φτάνει τα 60.000 σύμφωνα με ανάλυση των δεδομένων του σχολείου από το Texas Tribune.

Το πανεπιστήμιο πάντως είναι παραπάνω από πρόθυμο να πληρώσει «χρυσό» τον 49χρονο ηθοποιό αφού μάλιστα τον ενθάρρυναν να διδάσκει και να συμβουλεύει φοιτητές, όχι μόνο του τμήματος ραδιοφώνου και τηλεόρασης αλλά ολόκληρου του πανεπιστήμιου.

πηγή: Insider