Με ένα απλό sms στηρίζουμε το σημαντικό έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της σε παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.
.
zuveyde eylem topcuoglu via Getty Images
.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε αλληλέγγυοι στο έργο που επιτελεί εδώ και πενήντα χρόνια με την αποστολή ενός απλού SMS.

Γράφοντας τη λέξη ΠΟΡΤΑ και στέλνοντάς την στο 19805, μπορούμε να βοηθήσουμε την Πόρτα Ανοιχτή να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της σε παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.
Το κόστος ανά SMS ανέρχεται σε 2,71 ευρώ (με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%).

Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης: 210 9622290

Η ταυτότητα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 για να προσφέρει μια θέση στον ήλιο στον άνθρωπο με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εγκεφαλική παράλυση.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει τιμηθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών για το «πολύπλευρο κοινωνικό και προνοιακό της έργο», καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Ευποιίας.

Είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS) και μέλος του European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD), της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του «Δικτύου».

Info:

Διεύθυνση: Μ. Γερουλάνου 117, 164 52, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210 9622290|

www.eps-ath.gr

Περισσότερες πληροφορίες στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/portaanoixti/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cerebral-palsy-greece-open-door/
You Tube: https://www.youtube.com/user/CerebralPalsyGreece/videos