Με κορονοϊό ο αρνητής γιατρός Φ. Βόβολης: «Ήμουν 9 ημέρες στο Σισμανόγλειο, δεν είμαστε αντιεμβολιαστές»

«Έχουμε τονίσει την εναντιότητά μας σε υποχρεωτικότητα».
.
.
https://www.facebook.com/fedonvovolis/

Ανάρτηση στο Facebook όπου λέει ότι νόσησε με κορονοϊό και νοσηλεύτηκε 9 ημέρες στο Σισμανόγλειο έκανε ο αρνητής γιατρός Φαίδων Βόβολης, ο οποίος έχει τεθεί σε αναστολή από τον ΙΣΑ λόγω των θέσεών του για τον εμβολιασμό.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του λέει ότι «εμείς δεν έχουμε πει ποτέ ότι υποτιμούμε τη νόσο Covid-19», συμπληρώνοντας ότι δεν ανέφερε ποτέ πως είναι «γριπούλα» και ότι «δεν είμαστε αντιεμβολιαστές», μα «έχουμε τονίσει την εναντιότητά μας σε υποχρεωτικότητα».

Κατά τα άλλα, στην ανάρτησή του γράφει πως «ανοσία δεν θα υπάρξει, μαχόμαστε όλοι τα πρόστιμα νομικά», ενώ ζητά παραίτητη του υπουργού Πολιτικής Προστασίας. «Ένας στόχος: Εξουσία» συμπληρώνει.

Σε νέα του ανάρτηση, κατηγορεί ΜΜΕ για προπαγάνδα και κάνει λόγο για «εντολές στα sites» σχετικά με την ανάρτησή του, γράφοντας πως αυτό που είπε είναι ότι νόσησε και το πέρασε «λίγο βαρύτερα από τους πολλούς που το πέρασαν ελαφρά» και ισχυριζόμενος πως το ότι νόσησε δεν αλλάζει «ούτε γράμμα» από όσα έλεγε, μα «αντιθέτως τα ενισχύει».

«Ναι κι αν είναι κάτι παραπάνω κυρίως ως προς τις επιπλοκές τι σημαίνει; Θα πρέπει με το ζόρι να εμβολιάσουμε έναν λαό;» γράφει σχετικά, υποστηρίζοντας πως «δεν άλλαξε τίποτα» και «λέει τα ίδια».

Δημοφιλή