Μύκονος: Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό άνδρα - Διαμαρτυρήθηκε σε επιχείρηση για κατάληψη παραλίας

Η Κτηματική Υπηρεσία ζήτησε να απομακρυνθούν άμεσα όλες οι ξαπλώστρες και οι μη αδειοδοτημένες κατασκευές.
NurPhoto via Getty Images

Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό άνδρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Μύκονο.

Άνδρας κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε σε επιχείρηση που είχε καλύψει τα δύο στρέμματα της παραλίας της Αγίας Άννας, όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ιατροδικαστική υπηρεσία επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό

Σύμφωνα με αεροφωτογραφίες, η επιχείρηση με ντεκ και ξαπλώστρες έχει καλύψει όλη την παραλία και δεν έχει αφήσει ούτε μέτρο στους λουόμενους. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπάρχει χαρτί από την ιατροδικαστική υπηρεσία που επιβεβαιώνει ότι ο πολίτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Μετά την καταγγελία, η Κτηματική Υπηρεσία κάλεσε την επιχείρηση να απομακρύνει όλες τις ξαπλώστρες και τις μη αδειοδοτημένες κατασκευές.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό με ξυλοδαρμό. Ο μεσίτης Φλώριος Ασημομύτης δέχθηκε άγρια επίθεση από την μαφία της Μυκόνου που του έσπασε το χέρι και το πόδι με σιδερόβεργα όταν τόλμησε να ζητήσει να αναρτηθούν κάποιες άδειες δόμησης.

«Είμαι από τα πρώτα θύματα που μίλησα δημόσια για τα αυθαίρετα και ειδικά για συγκεκριμένο ξενοδοχείο το οποίο γινόταν αυθαίρετο και δέχθηκα επίθεση. Και πρόσφατα συλλάβανε και τους ανθρώπους οι οποίοι εκτέλεσαν το χτύπημα μου», είπε ο Φλώριος Ασημομύτης.

Και συνέχισε: «Ο καθένας βγάζει άδεια για 15-20 δωμάτια και κάνει 50 και 70 που η μεγάλη μας πληγή είναι τα ξενοδοχεία αυτοί έχουν καταστρέψει το νησί. Και έπειτα είναι και οι βίλες και ο ένας με τον άλλον βλέποντας κάνουν όλοι».

Στην παραλία στον Πάνορμο οι πολίτες έχουν μία μικρή πρόσβαση καθώς το παραλιακό μέτωπο είναι κλειστό από έναν μαντρότοιχο. Στο Καλό Λιβάδι τα κλιμάκια του υπουργείου Περιβάλλοντος είχαν σφραγίσει τα καταστήματα αλλά άνοιξαν και πάλι και τοποθέτησαν ξαπλώστρες. Στον Ορνό δεν υπάρχει σημείο της παραλίας που να μην έχει καταλειφθεί από τα καταστήματα.

Δημοφιλή