Μύκονος: Ζήτησαν εισιτήριο από αστυνομικούς για να ελέγξουν πάρτι σε βίλα

Βλέποντας ότι οι αστυνομικοί δεν συνοδεύονται από δικαστικό λειτουργό, ζήτησαν και από εκείνους να πληρώσουν το αντίτιμο- Η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη
A shot of a group of people at a restaurant having a cocktail drink at night, celebrating, and having fun.
A shot of a group of people at a restaurant having a cocktail drink at night, celebrating, and having fun.
Dusan Stankovic via Getty Images

Όχι μόνο διοργάνωσαν παράνομο πάρτι σε βίλα της Μυκόνου, αλλά ζήτησαν από τους αστυνομικούς, που πήγαν στο σημείο ύστερα από καταγγελία, να πληρώσουν και εκείνοι εισιτήριο για να περάσουν στο εσωτερικό της, παρόλο που φορούσαν στολή.

Στις δυο και μισή τα ξημερώματα της Τρίτης έγινε καταγγελία στην αστυνομία για διατάραξη ησυχίας, λόγω μουσικής, και οι ένστολοι προσεγγίζοντας πεζοί τον χώρο διαπίστωσαν μια ουρά περίπου εκατό ατόμων μπροστά σε ένα αυτοσχέδιο ταμείο να περιμένουν να πληρώσουν εισιτήριο, για να φορέσουν στο χέρι το «βραχιολάκι» και να περάσουν για να διασκεδάσουν.

Ο υπάλληλος, βλέποντας ότι οι αστυνομικοί δεν συνοδεύονται από δικαστικό λειτουργό, ζήτησαν και από εκείνους να πληρώσουν το αντίτιμο. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τους ιδιοκτήτες της βίλας και εμφανίστηκε μια 28χρονη από την Κύπρο, ως υπεύθυνη, την οποία και συνέλαβαν. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, περίπου διακόσια άτομα, τα οποία διασκέδαζαν, αποχώρησαν από τη βίλα.

Δημοφιλή