ΔΙΕΘΝΕΣ
15/04/2019 10:43 EEST

Μηνύει τους γονείς του επειδή του κατέστρεψαν τη συλλογή πορνό

Μια ασυνήθιστη οικογενειακή υπόθεση.

TARIK KIZILKAYA via Getty Images

Ένας άνδρας που ζει στην Ιντιάνα των ΗΠΑ μηνύει τους γονείς του, επειδή, όπως υποστηρίζει, κατέστρεψαν την πολύτιμη συλλογή πορνό του.

Σύμφωνα με το Fox17, που επικαλείται σχετικά έγγραφα, η υπόθεση ανάγεται στον Οκτώβριο του 2016, όταν ο άνδρας, που κατονομάζεται ως «Τσάρλι», μετακόμισε στο σπίτι των γονιών του στο Γκραντ Χέιβεν μετά από διαζύγιο με τη σύζυγό του. Ο Τσάρλι έμεινε εκεί 10 μήνες, κάνοντας δουλειές στο σπίτι αντί να δίνει στους δικούς του νοίκι. Του ζητήθηκε να φύγει αφού χρειάστηκε σε μια περίπτωση, τον Αύγουστο του 2017, να κληθεί η αστυνομία.

Οι γονείς του φέρονται να ταξίδεψαν τον Νοέμβριο του 2017 στο νέο του σπίτι στην Ιντιάνα για να του αφήσουν πράγματα που είχε αφήσει στο σπίτι τους. Από αυτά ωστόσο έλειπε η μεγάλη του συλλογή με πορνογραφικό υλικό.

Ο Τσάρλι υποστηρίζει ότι οι γονείς του του είπαν πως είχαν καταστρέψει ολόκληρη τη συλλογή του, που αποτελούνταν από 12 κουτιά γεμάτα με ταινίες, συν δύο κουτιά με sex toys.

Ο Τσάρλι έκανε καταγγελία στην αστυνομία, εκτιμώντας το ύψος της αξίας της στα 28.940,72 δολάρια. Ωστόσο η εισαγγελία αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος των γονιών του.

Έναν μήνα μετά, ο Τσάρλι άρχισε να επικοινωνεί με τον πατέρα του μέσω email, με τον πατέρα του να απαντά πως ο λόγος που κατέστρεψαν τη συλλογή του ήταν για να προστατέψουν τη διανοητική και συναισθηματική του υγεία. «Θα έκανα το ίδιο αν είχα βρει ένα κιλό κοκαΐνη».

Σε ένα email, ο πατέρας του Τσάρλι λέει πως ο γιος του αποβλήθηκε από το λύκειο και το κολέγιο επειδή πουλούσε πορνό σε άλλους μαθητές/ φοιτητές. «Σε προειδοποίησα τότε πως αν βρω ποτέ πορνογραφικό υλικό στο σπίτι μου ξανά, θα το καταστρέψω».

Ο Τσάρλι από πλευράς του θεωρεί πως το ζήτημα δεν έχει λάβει τέλος- φέρεται να έχει στείλει σε έναν αστυνομικό 44 emails για ταινίες που λέει ότι καταστράφηκαν, χαρακτηρίζοντας κάποιες ως συλλεκτικές- και μηνύει τους δικούς του για 86.822,16 δολάρια.