Μικροσκοπικό ιαπωνικό παλάτι αξίας 150.000 δολαρίων για σκύλους

Από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ιαπωνικά ιερά, ναούς και κάστρα.
.
.
inudono

Το «Inuden» (Κρεβατάκι για σκύλους), ένα αρχιτεκτονικό θαύμα αξίας 150.000 δολαρίων που κατασκευάστηκε αποκλειστικά στο χέρι από έναν Ιάπωνα ξυλουργό, είναι πιθανώς το απόλυτο σπίτι σκυλιών που μπορείτε να αγοράσετε.

Η Cultural Property Structural Plan Co., Ltd. είναι μια εταιρεία με έδρα την Οσάκα που ειδικεύεται στη συντήρηση και επισκευή κτιρίων πολιτιστικών αγαθών και στον σχεδιασμό σεισμικής ενίσχυσης.

Απασχολεί ειδικούς στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική που χρησιμοποιούν αιωνόβιες τεχνικές ναυπηγείων και ναών. Πρόσφατα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο έργο, με την κωδική ονομασία «Inuden», το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή ενός αποκλειστικού σπιτιού για σκύλους από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ιαπωνικά ιερά, ναούς και κάστρα.

.
.
Inuden Project

Το Inuden Project στοχεύει να δημιουργήσει και να πουλήσει το απόλυτο σπίτι για σκύλους χρησιμοποιώντας την ομορφιά και την τεχνολογία των ιαπωνικών ιερών και ναών από ειδικούς στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική», γράφει η εταιρεία σε δελτίο τύπου. «Το Inuden κατασκευάζεται με αυθεντικές τεχνικές από ξυλουργούς και τεχνίτες λαμαρίνας που ασχολούνται με την κατασκευή ιερών και ναών», καταλήγει.

Βασισμένο στο στυλ Zenshu-sama, ένα από τα πολλά στυλ που χρησιμοποιούνται στην ιαπωνική αρχιτεκτονική ιερών και ναών, το Inuden είναι κατασκευασμένο από χειροποίητο ιαπωνικό κυπαρίσσι, έχει μια όμορφη καμπύλη οροφή καλυμμένη με τεντωμένες χάλκινες πλάκες και διαθέτει βάση από γρανίτη.

Όσον αφορά τις ανέσεις, δεν υπάρχουν πραγματικά τίποτα που να σας εκπλήσσει. Είναι απλώς το μινιμαλιστικό στυλ και η ιδέα μιας ομάδας ειδικών στην αποκατάσταση που δικαιολογεί την παράλογη τιμή.

.
.
Inuden Project

Η Cultural Property Structural Plan Co., Ltd. θα αρχίσει να λαμβάνει παραγγελίες για το σπίτι σκύλων Inuden την 1η Σεπτεμβρίου και, από όσο καταλαβαίνουμε, εάν λάβουν περισσότερες από μία επιβεβαιωμένες παραγγελίες, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για να προσδιοριστεί ποιος θα πάρει το ένα και μόνο σπίτι που κατασκευάζεται φέτος.