Εκπλήρωσε το όνειρό του να ζει σαν Κόλεϊ αγοράζοντας στολή σκύλου αξίας 15.000 δολαρίων

Δεν είναι σκύλος, αλλά άνθρωπος με στολή που ζει και κινείται σαν σκύλος.
.
.
Zeppet Workshop

Ένας Ιάπωνας που πάντα ήθελε να ζήσει ως ζώο κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του χάρη σε μια επαγγελματική στολή σκύλου φτιαγμένη από μια εταιρεία που ειδικεύεται στα ειδικά εφέ και το ειδικό μόντελινγκ.

Θέλατε ποτέ να ζήσετε ως ζώο; Όχι; Ένας Ιάπωνας που πάντα ήθελε να ζήσει ως ζώο κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του χάρη σε μια επαγγελματική στολή σκύλου που κατασκεύασε μια εταιρεία που ειδικεύεται στα ειδικά εφέ.

Ο Ιάπωνας χρήστης του Twitter «Toco» το σκεφτόταν εδώ και καιρό και πρόσφατα αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του. Επικοινώνησε με το εργαστήριο ειδικών εφέ Ζέπετ και τους ζήτησε να του φτιάξουν μια εξαιρετικά ρεαλιστική στολή σκύλου που θα έκρυβε το ανθρώπινο σώμα του και θα του επέτρεπε να ζήσει τη φαντασίωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον χρέωσαν περίπου 2 εκατομμύρια γιεν (15.000 δολάρια) γι′ αυτό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν όντως πολύ εντυπωσιακό.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Toco σύστησε στον κόσμο το σκυλίσιο alter ego του τόσο στο Twitter όσο και σε ένα ολοκαίνουργιο κανάλι στο YouTube, ανακοινώνοντας ότι ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο το ταξίδι του που ζει ως σκύλος. Όλα αυτά τα έκανε φορώντας μια υψηλής ποιότητας στολή σκύλου ράτσας σκωτσέζικου Κόλεϊ που οι άνθρωποι της Ζέπετ ισχυρίζονται ότι ήταν πολύ δύσκολο να φτιαχτεί. Η ανατομία του σκύλου είναι πολύ διαφορετική από εκείνη του ανθρώπου, οπότε έπρεπε να δουλέψουν σκληρά για να κάνουν τον Toco να μοιάζει με πραγματικό σκύλο.

«Χρησιμοποιήσαμε φωτογραφίες κόλεϊ τραβηγμένες από διαφορετικές γωνίες, ενισχύσαμε το χνουδωτό τρίχωμα για να κρύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το κέλυφος της στολής και κάναμε το στόμα να ανοίγει και να κλείνει μόνο του», δήλωσε εκπρόσωπος της Ζέπετ. «Προς το παρόν, οι κύριοι πελάτες της εταιρείας μας είναι εταιρείες κινηματογράφου και διαφήμισης- οι μεμονωμένες παραγγελίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% του συνόλου».

Το εξαιρετικά ρεαλιστικό κόλεϊ φέρεται να κατασκευάστηκε στο χέρι με συνθετική γούνα, είναι μοιάζει με τη ράτσα του σκύλου μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και χρειάστηκε 40 ημέρες για να ολοκληρωθεί.

Τέσσερις χώρες σε όλο τον πλανήτη έμειναν αλώβητες από τον κορονοϊό - Ποιες είναι και πώς τα κατάφεραν

Η ασυνήθιστη ιστορία του Taco έγινε viral στην Ιαπωνία στα τέλη του περασμένου μήνα και προβλήθηκε ακόμη και σε εθνικές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως η εκπομπή «Sokai joho variety Sukkiri!!» του NIPPON TV.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες σχολίασαν ποικιλοτρόπως αυτή του την απόφαση, με ορισμένους ανθρώπους να δυσκολεύονται να κατανοήσουν την επιθυμία του να ζήσει ως σκύλος και άλλους να λένε ότι, εφόσον δεν βλάπτει κανέναν, το τι κάνει είναι αποκλειστικά δική του δουλειά.

Πηγή: Odditycentral