Μουντιάλ: Επικό τρολάρισμα Γκανέζου βουλευτή για τον Χάρι Μαγκουάιρ της Αγγλίας (Βίντεο)

Το κοινοβούλιο λύθηκε στα γέλια, το ίδιο κι εμείς.
Alex Livesey - Danehouse via Getty Images

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχεται τρολάρισμα από όλο τον πλανήτη για τις αγωνιστικές του επιδόσεις και ένας βουλευτής στη Γκάνα είπε να πάρει μέρος στο «γλέντι», συγκρίνοντας τον αντιπρόεδρο της χώρας με τον διεθνη αμυντικό της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στο Κατάρ για το Μουντιάλ.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο κοινοβούλιο, ο Ισαάκ Αντόνγκο χαρακτήρισε τον Μαχαμούντου Μπαούμια «Μαγκουάιρ της οικονομίας», παρομοιάζοντας τις πολιτικές του με τις απογοητευτικές εμφανίσεις του ποδοσφαιρστή από τότε που μετακόμισε στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Αντόνγκο είπε στο κοινοβούλιο ότι προτού μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μαγκουάιρ «καταβρόχθιζε όλους τους αντιπάλους και έριχνε το σώμα του παντού... θεωρούνταν ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο».

Αλλά μετά τη μεταγραφή του στο Ολντ Τράφορντ, ύψους 80 εκατομμυρίων λιρών, «έγινε η μεγαλύτερη απειλή για το κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

«Κάνει τάκλιν σε συμπαίκτες του και δίνει ασίστ σε αντιπάλους» είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας άπαντες να ξεκαρδιστούν. «Κύριε Πρόεδρε», συνέχισε, «σε αυτή τη χώρα έχουμε έναν Μαγκουάιρ της οικονομίας» που «σημειώνει επανειλημμένα οικονομικά αυτογκόλ».

Απλά απολαυστικός...

Δημοφιλή