Τζάστιν Μπίμπερ στο Μουντιάλ του Κατάρ: Πήγε να πουλήσει νερό στην έρημο

Ο νεαρός ποπ σταρ σε μια ασυνήθιστη αποστολή.
USA Today Sports via Reuters

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέλαβε μια απoστολή: να κάνει το πόσιμο νερό πιο βιώσιμο. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπίμπερ και ο Μίκα Κραβάλχο έχουν εξελίξει την επωνυμία εμφιαλωμένου νερού Generosity σε μια υπερσύγχρονη εταιρεία, που παρέχει υψηλής ποιότητας αλκαλικό νερό σε συντριβάνια που γεμίζουν ξανά και ξανά σε όλο τον κόσμο. Mάλιστα, μόνο μέσα στον Νοέμβριο, παρουσίασαν 150 σιντριβάνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, στο Κατάρ.

Ο Μπίμπερ σε δήλωσή του σε σχέση με την εν λόγω πρωτοβουλία αναφέρει «Θέλω ο κόσμος να έχει πρόσβαση σε καλύτερης ποιότητας νερό. Επιπλέον, επιθυμώ οι κυβερνήσεις να προστατεύουν πιο ουσιαστικά τους λαούς τους. Η υπερβολική χρήση πλαστικού μας βλάπτει. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής».

Η Generosity μέσα από αυτή τη δράση, εκτός από την παροχή νερού υψηλής ποιότητας αποβλέπει και στη μείωση της χρήσης πλαστικού. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, ο Μπίμπερ και ο Κραβάλχο επισκέφτηκαν πρόσφατα το Κατάρ και συναντήθηκαν με τη Σέικα Αλ Μαγιάσα, την αδελφή του εμίρη της χώρας.

«Έχοντας συμμετάσχει σε προσπάθειες καθαρισμού παραλιών στο Κατάρ για πολλά χρόνια, έχω δει από πρώτο χέρι την επίδραση της ρύπανσης στο φυσικό μας περιβάλλον. Μέσω πρωτοβουλιών όπως αυτές που αναλαμβάνονται από το Generosity η παγκόσμια καλλιτεχνική κοινότητα έρχεται κοντά με στόχο να υποστηρίξει ένα πιο βιώσιμο μέλλον», δηλώνει η Αλ Μαγιάσα.

Πηγή: CNN

Δημοφιλή