ΔΙΕΘΝΕΣ
09/03/2019 14:02 EET | Updated 09/03/2019 14:53 EET

Μοντέλο 18 χρονών πέφτει νεκρή από τον 20ο όροφο μετά από swingers πάρτι

Ο ρόλος του μεγιστάνα και της συζύγου του.

instagram

Ένα 18χρονο μοντέλο από την Ολλανδία έπεσε γυμνή στο κενό από τον 20ο ενός ξενοδοχείου στην Μαλαισία το 2017. Η Ιβάνα Σμιτ, βρέθηκε νεκρή σε ένα μπαλκόνι του 6ου ορόφου και σύμφωνα με τις έρευνες βρισκόταν εκεί για ένα swingers πάρτι, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Το πάρτι φιλοξενούσε ο μεγιστάνας Αλεξάντρο Αμάντο Τζόνσον, 45 ετών και η σύζυγός του Λούνα Αλμάζ, 31 ετών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν  πως έκαναν σεξ με την 18χρονη λίγο πριν πεθάνει.

Στο σώμα της υπήρχαν σημάδια από πάλη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της υπήρχε ένας μεγάλος τραυματισμός. Ο Μαλαισιανός δικαστής, Μαχιόν Ταλίμπ, αποφάσισε πως κανένα έγκλημα δεν είχε διαπραχθεί, αν και το DNA από την κοπέλα βρέθηκε στα νύχια του Αλεξάντρο Αμάντο Τζόνσον.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Σανκάρα Νερ, εξέφρασε την οργή της για την απόφαση αφού όπως δήλωσε «ένα νεκρό σώμα δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι το μπαλκόνι και να πέσει στο κενό».

View this post on Instagram

Oh hello week. Let's do this. 😘

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit) on

«Είχε τα πάντα. Γιατί να αυτοκτονήσει; Αποκλείεται να ήταν ατύχημα», δήλωσε ο θείος της στην εφημερίδα The Sun.

«Υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο Βέλγιο για τον τελικό του Top Model αλλά γύρισε πίσω σε ένα φέρετρο».

Ένας Ολλανδός παθολόγος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ιβάνα πέθανε μέσα στο διαμέρισμα. «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε ανάμεσα στους τρεις τους», δήλωσε.

Η νεκροψία έδειξε πως η Ιβάνα είχε υψηλά ποσοστά κοκαίνης και αλκοόλ στον οργανισμό της. 

Ωστόσο, η αστυνομία παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας έκρινε τον θάνατό της ως τυχαίο, ακόμα και μετά την δεύτερη έρευνα που διεξήχθη.

Ο θάνατός της παραμένει ένα μυστήριο.

 

Πηγή: The Mirror