Νέα «έκρηξη» του Τομ Κρουζ, παραιτήθηκαν πέντε μέλη του συνεργείου

Τα γυρίσματα της ταινίας εξελίσσονται σε επικίνδυνη αποστολή κυριολεκτικά.
ASSOCIATED PRESS

Ο Τομ Κρουζ «εξερράγη» στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7», που συνεχίζονται στη Βρετανία, όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου να στέκονται σε απόσταση μικρότερη από την επιτρεπόμενη των δύο μέτρων. Ο Αμερικανός σταρ απείλησε όλους με απόλυση σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι ανάλογο και δεν τηρηθούν με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Το ηχητικό απόσπασμα διέρρευσε στη βρετανική The Sun και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε ότι παρότι δεν είναι στο στυλ του να απευθύνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο στα μέλη του συνεργείου, «καταλαβαίνω γιατί το έκανε. Δεν αντέδρασε υπερβολικά ο Τομ γιατί όντως είναι πρόβλημα».

Η υπόθεση ωστόσο, είχε εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο Τομ Κρουζ είχε και δεύτερο ξέσπασμα, γεγονός που οδήγησε πέντε μέλη του συνεργείου σε παραίτηση.

Η ατμόσφαιρα παρέμεινε ηλεκτρισμένη μετά την πρώτη έκρηξη του πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης «Η πρώτη έκρηξη ήταν μεγάλη, αλλά τα πράγματα δεν έχουν ηρεμήσει έκτοτε. Υπάρχει ένταση εδώ και μήνες και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από τη στιγμή που διέρρευσε το περιστατικό, υπήρξε ακόμη μεγαλύτερος θυμός και αρκετοί εργαζόμενοι αποχώρησαν […] Ο Τομ είναι αναστατωμένος, επειδή οι άλλοι δεν παίρνουν το θέμα τόσο σοβαρά όσο ο ίδιος. Σε τελική ανάλυση αυτός σηκώνει το βάρος της ευθύνης».

Πηγή: Mirror

Δημοφιλή