Νέα Σμύρνη: Το «Εκβιαστών» αναλαμβάνει την πυρκαγιά στο εστιατόριο

Μετά την μαρτυρία υπαλλήλου, αλλά και τα ευρήματα κατά την αυτοψία του χώρου.
|
Eurokinissi

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών ανέλαβαν το πρωί της Παρασκευής την υπόθεση με την πυρκαγιά σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης, που ξέσπασε τα ξημερώματα.

Η μαρτυρία υπαλλήλου, αλλά και τα ευρήματα κατά την αυτοψία του χώρου, κάνουν τις αρχές να θεωρούν πως έχουν να κάνουν με εμπρησμό και όχι με τυχαίο περιστατικό και για αυτόν τον λόγο η υπόθεση από την πυροσβεστική πέρασε στα χέρια της αστυνομίας.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας πρώτα θα λάβουν επίσημες καταθέσεις τόσο από τον αλλοδαπό υπάλληλο τής επιχείρησης, ο οποίος ήταν και μάρτυρας του εμπρησμού, όσο και από τους ενοίκους των υπερκείμενων ορόφων, ενώ παράλληλα ήδη έχουν ξεκινήσει να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με την ελπίδα ότι σε κάποιο βίντεο θα έχουν απαθανατιστεί οι δράστες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον δύο δράστες προσέγγισαν λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα το εστιατόριο, που βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, έσπασαν τη γυάλινη πρόσοψη, περιέλουσαν τον χώρο με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια προκάλεσαν τη φωτιά.

Οι αστυνομικοί θέλουν να συνομιλήσουν και με τους τρεις ιδιοκτήτες του εστιατορίου, μήπως και εκείνοι μπορέσουν να τους δώσουν περισσότερες πληροφορίες.
Μία από αυτούς έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός και έχει λάβει μέρος σε ριάλιτι της τηλεόρασης.
Πήγαινε στην αρχική σελίδα