estiatorio

Για εμένα, είναι το φαγητό του προ-προπάππου μου, που έζησε στα τέλη του 19ου αιώνα, λέει ο «Σιου Σεφ».
Δεν εξέδιδε κανονικές, αλλά προσωρινές αποδείξεις.
Οι συνταγές των γιαγιάδων της Τήνου, σε έναν κατάλογο με αυθεντικές γεύσεις και μυρωδιές μιας άλλης εποχής.
Η γεύση συναντά την παράδοση
Ρουφήστε ένα λάιμ, γλείψτε τον τοίχο και καταναλώστε την τεκίλα σας.
Η επωνυμία τους πλέον θα είναι «Vkusno & tochka».
Το «ροζ» στέκι που από το 2014 μέχρι σήμερα υποδέχτηκε φωτογράφους, influencers και διασημότητες αποπνέει μια «ζεστή αίσθηση Αφρικής».
Στο Karen’s Diner είναι το πρώτο εστιατόριο στο οποίο ο πελάτης όχι μόνο δεν έχει δίκιο, αλλά και να διαμαρτυρηθεί, το προσωπικό δεν ενδιαφέρεται.
Δείτε μερικά από τα δημοφιλέστερα πιάτα.
Ο βραβευμένος με 3 Michelin, Ισπανός, Ντάνι Γκαρσία, παρουσιάζει...