ΔΙΕΘΝΕΣ
18/04/2019 10:16 EEST | Updated 18/04/2019 10:16 EEST

Νεκρός από πυρά ηθοποιός του Trainspotting 2

Το περιστατικό συνέβη στο Εδιμβούργο.

Ο 42χρονος Μπράντλεϊ Γουέλς, πρώην μποξέρ και ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον γκάνγκστερ Ντόιλ στην ταινία «Trainspotting 2», πυροβολήθηκε από αγνώστους στο κεφάλι σε δρόμο του Εδιμβούργου και πέθανε λίγα λεπτά μετά.

Ο 42χρονος ηθοποιός ήταν στο παρελθόν χούλιγκαν, αλλά στη συνέχεια ασχολήθηκε ενεργά με τις φιλανθρωπίες.

Η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε ότι ένας άνθρωπος πέθανε και ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως «ύποπτος».

Η Αστυνομική Διεύθυνση του Εδιμβούργου έγραψε στο Facebook: «Λάβαμε μια αναφορά για διαταραχή στην οδό Τσέστερ γύρω στις 20:00 την Τετάρτη 17 Απριλίου. Κατά την άφιξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης ένας άνθρωπος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο δρόμο και δυστυχώς απεβίωσε επί τόπου. Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλή παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με το κοινό, για την έρευνα αυτή».

Οι ένοπλοι αστυνομικοί και παραϊατρικό προσωπικό έσπευσαν στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκαν οι πυροβολισμοί μετά το περιστατικό περίπου στις 20:30 τοπική ώρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε και οι κάτοικοι κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Ο Γουέλς υπήρξε πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας, νυν προπονητής του αθλήματος και είχε οργανώσει φιλανθρωπικά έργα στην πόλη για να βοηθήσει τους νέους να ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και μακριά από οποιαδήποτε προβλήματα υγείας.

Πηγή: Guardian