Νεκρός ο ράπερ Νίπσι Χασλ - πυροβολήθηκε στο Λος Αντζελες

Σε ηλικία 33 ετών.
mpi04/MediaPunch/IPx

Ο ράπερ Νίπσι Χασλ σκοτώθηκε την Κυριακή έξω από το κατάστημα ρούχων του στο Λος Αντζελες, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αμερικανικούς ιστότοπους.

Ο δημοφιλής ράπερ, 33 ετών, του οποίου το όνομα ήταν Ερμίας Ντέιβιντσον Ασγκχέντομ, πυροβολήθηκε πολλές φορές και ο θάνατός του ανακοινώθηκε κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times. Στο σημείο και κοντά στον Χασλ, βρίσκονταν κι άλλοι άνθρωποι, δυο από τους οποίους τραυματίστηκαν.

«Στις 3:20 το μεσημέρι υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στις λεωφόρους Σλάσον και Κρένσο. Τρια θύματα μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο, όπου ο ένας ανακοινώθηκε νεκρός. Δεν έχουμε ακόμα στοιχεία για το ποιοι είναι οι ύποπτοι, αλλά θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες καθώς γίνονται διαθέσιμες», γράφει ο επίσημος λογαριασμός του αστυνομικού τμήματος του Λος Αντζελες, στο Τουίτερ.

Η Ριάνα, φίλη του Χασλ, εξέφρασε τη λύπη της μέσω ενός κολάζ φωτογραφιών στο Τουίτερ. «Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Η ψυχή μου έχει κλονιστεί. Θεέ μου, εύχομαι το πνεύμα του να αναπαυθεί σε ειρήνη και να παρηγορηθούν όλοι όσοι τον αγαπούσαν. Συγνώμη που αυτό συνέβη σε σένα Νίπσι».

Ο ράπερ μεγάλωσε στο Νότιο Λος Αντζελες και ήταν μέλος της «συμμορίας δρόμου» Rollin’ 60s, όταν ήταν έφηβος. Αργότερα έγινε διοργανωτής μιας κοινότητας και συμμετείχε στο πρότζεκτ τέχνης με τίτλο «Destination Crenshaw». «Μεγάλωσε σε μια κοινότητα ”γκανγκ” κουλτούρας. Αντιμετωπίσαμε τον θάνατο, τον φόνο. Ήταν λες και ζούσαμε σε μια ζώνη πολέμου, όπου οι άνθρωποι πέθαιναν στα τετράγωνα κάθε γειτονιάς», είχε δηλώσε σε συνέντευξή του το 2018.

Την Κυριακή, πριν τη δολοφονία, ο Χασλ έγραψε στο Τουίτερ: «Το να έχεις ισχυρούς εχθρούς, είναι ευλογία».

David Crotty via Getty Images

Πηγή: BBC