Νέο τρέιλερ για τους «Eternals»: Αντζελίνα Τζολί, Σάλμα Χάγιεκ, Κιτ Χάρινγκτον

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «η πιο φιλόδοξη ταινία της Marvel μέχρι τώρα».
instagram / Marvel

Τα Marvel Studios κυκλοφόρησαν το δεύτερο και τελευταίο τρέιλερ του «Eternals» της νέας ταινίας που υπογράφει η βραβευμένη με Όσκαρ για το «Nomadland», Κλόε Ζάο.

Η επική ιστορία ακολουθεί μια αθάνατη εξωγήινη φυλή, που ονομάζεται Eternals, οι οποίοι ζουν κρυφά στη Γη για χιλιάδες χρόνια και διαθέτουν ισχυρές δυνάμεις και «μαγικές» ικανότητες.

Η ταινία, που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «η πιο φιλόδοξη ταινία της Marvel μέχρι τώρα», ακολουθεί 10 ήρωες που βγαίνουν από τις σκιές για να αντιμετωπίσουν τους The Deviants, τον αρχαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας.

Πρωταγωνιστούν η (ξανθιά) Αντζελίνα Τζολί, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Κουμάιλ Ναντζιάνι, ο Ρίτσαρντ Μάντεν, η Τζέμα Τσαν και ο Κιτ Χάρινγκτον.

Τον Μάιο η Marvel κυκλοφόρησε ένα teaser (με το τραγούδι του Σκίτερ Ντέιβις «The End of the World»), ωστόσο το νέο τρέιλερ του «The Eternals», το οποίο κυκλοφόρησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 19 Αυγούστου, δίνει μία περισσότερο σαφή εικόνα ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται η Ζάο μία ταινία υπερηρώων.

Με πληροφορίες από Variety