Ο Άρμι Χάμερ κατηγορείται για βιασμό

«Με βίασε για πάνω από τέσσερις ώρες ενώ μου χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι μου στον τοίχο».

Τον Ιανουάριο ο Αμερικανός ηθοποιός, Άρμι Χάμερ, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την κωμωδία δράσης «Shotgun Wedding» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από την φερόμενη ως «διαρροή» προσωπικών μηνυμάτων του στο Instagram, για κανιβαλισμό, φαντασιώσεις βιασμού και σαδομαζοχισμό.

Δύο μήνες μετα και πιο συγκεκριμένα,την Πέμπτη, 18 Μαρτίου ο Άρμι Χάμερ κατηγορείται για βιασμό από μία γυναίκα η οποία σύμφωνα με όσα δηλώνει είχε ερωτική σχέση μαζί του για τέσσερα χρόνια, η οποία ολοκληρώθηκε το 2020.

Όπως καταγγέλει η Έφι, ηλικίας 24 ετών, ο βιασμός έλαβε χώρα πριν τέσσερα χρόνια στο Λος Άντζελες.

«Στις 24 Απριλίου 2017, o Άρμι Χάμερ με βίασε για πάνω από τέσσερις ώρες στο Λος Άντζελες ενώ μου χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι μου στον τοίχο με αποτέλεσμα το πρόσωπο μου να γεμίσει μώλωπες. Επίσης, διέπραξε και άλλες πράξεις βίας εις βάρος μου, για τις οποίες δεν συναινούσα », είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε η δικηγόρος της, Γκλόρια Άλλεντ.

«Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ωρών, προσπάθησα να φύγω, αλλά δεν θα με άφηνε», πρόσθεσε ο Έφη, η οποία ήταν εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη. «Νόμιζα ότι θα με σκότωνε. Στην συνέχεια έφυγε αδιαφορώντας για την κατάσταση μου».

Η Έφη, που τώρα ζει στην Ευρώπη, είπε ότι στην διάρκεια αυτής της σχέσης, η οποία κράτησε από το 2016 έως το 2020, με την πρώτη επαφή να γίνεται μέσω Facebook, είχε επανειλημένους χωρισμούς και επανασυνδέσεις, με τον Άρνι Χάμερ, «να με κακοποιεί ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά».

«Μακάρι να είχα μιλήσει νωρίτερα» είπε κλείνοντας την συνέντευξη τύπου.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνά την υπόθεση με τον ίδιο τον ηθοποιό, να αρνείται τις κατηγορίες και μέσω του δικηγόρου του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Από την πρώτη μέρα ο κύριος Χάμερ υποστηρίζει πως όλες οι ερωτικές επαφές με την Έφι ή όποια άλλη γυναίκα συνευρέθηκε ήταν συναινετικές όχι μόνο κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης αλλά και εκ των προτέρων. Ο λανθασμένος τρόπος με τον οποίο η Εφι προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου με εσφαλμένες νομικές συμβουλές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δυσκολεύουν την απονομή δικαιοσύνης σε άτομα που πράγματι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης».

Να σημειωθεί ότι η Έφι είναι η τελευταία από μια σειρά γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Άρμι Χάμερ για παραβατική συμπεριφορά, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.