Γιατί ο Κιτ Χάρινγκτον ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του Game of Thrones

Ο Κιτ Χάρινγκτον παραδέχτηκε ότι ξεσπούσε σε κλάματα κατά διαστήματα, ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Game of Thrones.

Ο ηθοποιός, 34 ετών, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς του τηλεοπτικού δικτύου HBO, υπήρξε παρών στη σειρά όλα αυτά τα χρόνια και γι’αυτό του ήταν δύσκολο να αποχωριστεί το χαρακτήρα του Τζον Σνόου.

«Η σειρά έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μου. Για ένα μήνα μετά που τελείωσαν τα γυρίσματα, ξεσπούσα σε κλάματα σε ανύποπτο χρόνο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια καλύτερη δουλειά που θα μπορούσα να έχω στα 20 μου χρόνια από αυτή του να υποδύομαι τον Τζον Σνόου», δήλωσε ο Χάρινγκτον στο Esquire Townhouse.

Η όγδοη και τελευταία σεζόν της σειράς θα προβληθεί το 2019 και ο Χάρινγκτον είναι ανάμεσα στα λίγα άτομα που γνωρίζουν το τέλος της. Μάλιστα, δεν το έχει αποκαλύψει ούτε στη σύζυγό του και πρώην πρωταγωνίστρια του GoT, Ρόουζ Λέσλι. «Επέλεξα να μην το πω στη Ρόουζ. Είναι συναρπαστικό να ξέρεις ότι οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν. Γι’αυτό το λόγο αποφάσισα να μην το πω σε κανέναν. Νομίζω ότι δεν το έχει μαντέψει σωστά ακόμα».

Πηγή: RTE