Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καλωσορίζει το 2021 μαζί με την εντυπωσιακή φιλενάδα και τα τέσσερα παιδιά του

Οι σκέψεις για την χρονιά που φεύγει αλλά και την καινούργια που είναι εδώ για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή σύμφωνα με το Forbes.
.
Arnd Wiegmann / Reuters
.

Ενα μήνυμα ελπίδας έστειλε ο παγκόσμιος σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Instagram, κι αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καμία άλλη εικόνα απ′ αυτή της οικογένειάς του.

«Το 2020 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι′ αυτό», έγραψε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής στη λεζάντα της φωτογραφίας που τον απεικόνιζε με την φιλενάδα του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, και τα παιδιά του, τα 2 ετών δίδυμα, Εύα Μαρία και Ματέο, την 2 ετών Αλάνα Μαρτίνα και τον 9χρονο Κριστιάνι τζούνιορ. «Κανένας δεν μπορεί να είναι αδιάφορος στον πόνο και και την δυστυχία που ο Covid -19 έφερε στον κόσμο», έγραψε.

Και συνέχισε: «Αλλά τώρα είναι ώρα να ανασυνταχθούμε και να αποδείξουμε ότι μαζί μπορούmε να κάνουμε την διαφορά. Διότι όσο σκληρή και να είναι η πτώση, αυτό που πραγματικά μας προσδιορίζει είναι ο τρόπος που στηνόμαστε ξανά στα πόδια μας και πόσο γρήγορα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε νέα εμπόδια».

Ο παίκτης της Γιουβέντους ζήτησε από τους οπαδούς του να αντιμετωπίσουν την καινούργια χρονιά ως μια καινούργια αρχή, κάτι που επιτρέπει στον καθένα να γίνει καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

«Ετσι, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε το 2021 ως ένα σημείο καμπής, μια νέα αρχή. Διότι όλοι μας - και το εννοώ, όλοι μας - μπορούμε ακόμα να γίνουμε καλύτερες εκδοχές των εαυτών μας», έγραψε ο Ρονάλντο. «Κι αν το κάνουμε όλοι μαζί, αυτό μπορεί πράγματι να είναι το μυστικό να γίνουν τα πράγματα καλύτερα». Και ολοκλήρωσε την λεζάντα γράφοντας: « Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Κι είθε το 2021 να είναι μια χρονιά που θα την θυμόμαστε (όλοι) για τους καλύτερους λόγους 🙏🏽❤️»

Νωρίτερα φέτος ο Ρονάλντο - ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό τον Οκτώβριο - ανακηρύχθηκε ως ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει εισοδήματα πάνω από 1 δις δολάρια από το Forbes.

Ο ίδιος κέρδισε τουλάχιστον 650 εκατομμύρια δολάρια από το ποδόσφαιρο, ενώ το υπόλοιπο ποσό των εισοδημάτων του κερδήθηκε από πολλές συμφωνίες, μεταξύ των οποίων με τις εταιρείες Nike και Tag Heuer.

Τον Μάρτιο ο Ρονάλντο έπαιξε το χιλιοστό παιχνίδι στην καριέρα του σε ένα στάδιο άδειο από φίλαθλους λόγω του κορονοϊού.

ΠΗΓΗ: People

Προτείνετε μια διόρθωση