Ο Μακόλεϊ Κάλκιν για τη φιλία του με τον Μάικλ Τζάκσον: Ήταν φυσιολογική

Ο ηθοποιός μιλάει για την καριέρα του και τη σχέση του με τον Βασιλιά της Ποπ.
Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν έχει παρά μόνο καλά λόγια να πει για τον Μάικλ Τζάκσον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast του Μάικλ Ροζενμπάουμ «Inside of You» που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο χθες, Τρίτη, ο Κάλκιν μίλησε για την αμφιλεγόμενη φιλία του με τον Βασιλιά της Ποπ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Κάλκιν είπε λεπτομέρειες για την την καριέρα του που ξεκίνησε σε μικρή ηλικία και τη σχέση με τον Τζάκσον.

«Ο Τζάκσον με προσέγγισε γιατί εκείνη τη χρονική περίοδο πολλά συνέβαιναν στη ζωή μου, μεγάλα γεγονότα και με γρήγορους ρυθμούς και νομίζω ότι ταυτίστηκε με αυτό», είπε ο Κάλκιν, εξηγώντας ότι οι δυο τους έγιναν φίλοι μετά την επιτυχία του «Home Alone». «Στο τέλος της ημέρας, είναι σχεδόν εύκολο να πεις ότι η σχέση ήταν περίεργη, αλλά δεν ήταν. Ήταν φυσιολογική, ήμασταν φίλοι».

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε ότι όλοι εκείνοι την εποχή παρερμήνευσαν τη φιλία και την κατέκριναν, επειδή ο Τζάκσον ήταν ο πιο «διάσημος άνθρωπος στον κόσμο». Όταν ο παρουσιαστής ανέφερε τη μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ των δυο, ο Κάλκιν απάντησε ότι τραγουδιστής ήταν «ένα ασύγκριτο άτομο».

«Κανένας στο καθολικό μου σχολείο δεν είχε την παραμικρή ιδέα του τι περνούσα στην καθημερινότητά μου κι εκείνος ήταν ο τύπος ανθρώπου που πέρασε το ίδιο πράγμα και απλώς ήθελε να μην μείνω μόνος», είπε ο Κάλκιν, χαρακτηρίζοντας τον Τζάκσον ως «ξεκαρδιστικό, γλυκό και αστείο» φίλο.

Το 2005, ο Κάλκιν παραδέχτηκε δημόσια το γεγονός ότι μοιράστηκε ένα κρεβάτι με τον Τζάκσον στο ράντσο του τελευταίου στη Neverland. Στη δίκη του Τζάκσον για παρενόχληση ανηλίκου εκείνη τη χρονιά, ο Κάλκιν κατέθεσε, λέγοντας ότι ο τραγουδιστής ποτέ δεν τον παρενόχλησε.