Ο νέος έρωτας της Κέιτ Μπέκινσειλ με τον πρώην της Αριάνα Γκράντε

Τα φιλιά με τον κατά 20 χρόνια μικρότερό της, Πιτ Ντέιβιντσον και η προειδοποίηση του πρώην της.

Η Κέιτ Μπέκινσειλ και ο Πίτ Ντέιβιντσον δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους. Η διάσημη ηθοποιός, 45 ετών και ο κωμικός του Saturday Night Live, 25 ετών, βρέθηκαν την Κυριακή σε αγώνα χόκεϊ, όπου το κοινό τους είδε να φιλιέται στις κερκίδες και έμοιαζαν ευτυχισμένοι.

«Η Κέιτ είναι πολύ ερωτευμένη με τον Πιτ», ανέφερε μια πηγή στον ιστότοπο E! online. «Κανείς δεν θα τους φανταζόταν ποτέ μαζί, αλλά μοιάζει να λειτουργεί για την ώρα. Είναι ενθουσιασμένη που τον γνώρισε και ελπίζει να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί του».

Σύμφωνα με την πηγή, ο πρώην σύντροφος της Αριάνα Γκράντε, έχει συμβάλλει σημαντικά στην ευτυχία της ηθοποιού, αφού «την κάνει συνέχεια να γελά και αυτό είναι ένα όμορφο συναίσθημα». «Ακόμα και όταν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά, μιλούν πολύ και ποτέ δεν βαριούνται ποτέ. Περνούν καλά».

Η τελευταία φορά που υπήρξε κάποιο δημοσίευμα σχετικά με τη σχέση των Μπέκινσειλ και Ντέιβιντσον, ήταν τον Φεβρουάριο και το E! περιέγραφε τον δεσμό ως κάτι παραπάνω από ένα απλό φλερτ.

Το περιοδικό People, έγραψε ότι: «Η σχέση δεν πρόκειται να οδηγήσει στον γάμο, ούτε η Μπέκινσειλ θα αποκαλέσει ποτέ τον Ντέιβιντσον, ως το αγόρι της. Θέλει απλά να περάσει καλά με άνδρες και να φλερτάρει».

Ο πρώην της Μπέκινσειλ στον Ντέιβιντσον: Τρέξε μακριά

Ο πρώην σύντροφος της Μπέκινσειλ, Ματι Ριφ, ο οποίος ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό για έναν χρόνο, προειδοποίησε τον Ντέιβιντσον να τρέξει μακριά από εκείνη, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ. «Απόλαυσέ το όσο μπορείς. Ελπίζω να είναι και οι δυο ευτυχισμένοι και αυτό να οδηγήσει σε μια καλή σχέση. Δεν έχω κάποια άλλη συμβουλή, παρά να προσέχει».

Πηγή: Elle