Ο νεότερος YouTuber είναι μόλις επτά ετών και κερδίζει 22 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από τα βιντεάκια του

Ο νεότερος YouTuber είναι μόλις επτά ετών και κερδίζει 22 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από τα βιντεάκια του
News18

Ο Ράιαν είναι ένα παιδί μόλις επτά ετών ενώ εξαιτίας της ενασχόλησης του με το YouTube έχει κερδίσει εκατομμύρια δολάρια. Σας φαίνεται περίεργο; Κι εμάς, μέχρι που διαβάσαμε πως το όνομά του ξεχωρίζει στη λίστα με τους πιο πλούσιους στο είδος του, αφού μόνο το 2017 κέρδισε 22 εκατομμύρια δολάρια.

Τι ακριβώς όμως κάνει ο Ράιν που θεωρείται τόσο πετυχημένο; Κριτική παιχνιδιών. Μαζί με τους γονείς του συχνά επισκέπτεται καταστήματα και διαλέγει αυτά τα οποία ο ίδιος προτιμά. Μετά οι γονείς του ανεβάζουν στο διαδίκτυο τις αντιδράσεις του γι′ αυτά και μέχρι στιγμής το κανάλι του μετρά σχεδόν 17,3 εκ. followers.

Variety

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes τo 1 εκ. δολάρια από τα συνολικά 22 εκ. που κέρδισε ο Ράιαν προέρχεται από διαφημίσεις που εμφανίζονται στα βίντεο του.

Τον Αύγουστο η εταιρεία Walmart ξεκίνησε την πώληση μιας αποκλειστικής σειράς παιχνιδιών με το όνομα του μικρού. Τα παιχνίδια Ryan’s World έχουν τεράστια απήχηση. Φυσικά η συμφωνία με τη Walmart αναμένεται να αυξήσει κι άλλο τα έσοδα της οικογένειας μέσα στην επόμενη χρονιά.

Οι γονείς του βέβαια έχουν προνοήσει, αφού σύμφωνα με το Business Insider, το 15% των κερδών του καναλιού πηγαίνει σε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο ο μικρός θα έχει πρόσβαση μόνο όταν ενηλικιωθεί.

Yahoo Vida e Estilo

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ράιαν βρίσκεται ήδη στη δεκάδα των κορυφαίων ΥοuTubers που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους. Στη λίστα αυτή βρίσκεται και ο Τζέικ Πολ, αδελφός του Λόγκαν Πολ που όμως πριν από κάποιους μήνες αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει το κανάλι του μετά από ποικίλες αντιδράσεις που καταγράφηκαν επειδή ο ίδιος έκανε κάποια χλευαστικά σχόλια μπροστά στην κάμερα γελώντας με την σορό ενός ανθρώπου που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση