Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξομολογείται: «Αν κάποιο από τα παιδιά μου είναι ομοφυλόφιλο θα το στηρίξω»

Και συμπληρώνει πως δυσκολεύεται να βρει ελεύθερο χρόνο να περάσει με την οικογένειά του.

Ο δούκας του Κέιμπριτζ ήταν καλεσμένος σε εορταστικό δείπνο που γιορτάζει την 30η επέτειο της φιλανθρωπικής εκστρατείας Air Ambulance του Λονδίνου, όπου μοιράστηκε ένα κομμάτι της ζωής του ως μπαμπάς.

Μιλώντας με τον Βρετανό κιθαρίστα, Έρικ Κλάπτον, εξομολογήθηκε πως δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να περάσει με την οικογένειά του.

Ο 37χρονος δούκας ήταν αρκετά ειλικρινής για την σχέση του με τα παιδιά του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 6 ετών, πριγκίπισσα Σάρλοτ, 4 ετών και τον μικρότερο γιο του Λούι, 18 μηνών.

Μάλιστα παραδέχτηκε πως αν κάποιο από τα παιδιά του αποδειχτεί στο μέλλον πως είναι ομοφυλόφιλο, θα βρίσκεται δίπλα του.

«Θεωρώ πως η επικοινωνία είναι το παν. Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον χρειάζεται συζήτηση, η οποία είναι πολύ σημαντική».

Kensington Palace
HuffPost UK
Kensington Palace

Επιπλέον αναφέρθηκε πως η πατρότητα μερικές φορές αποτελεί πρόκληση, ιδιαίτερα όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις την έλλειψη ύπνου και τις αλλαγές στην ρουτίνα της καθημερινότητας.

«Μόλις ξεκινήσει η έλλειψη ύπνου, τα επίπεδα στρες ανεβαίνουν. Από μικρή ηλικία σε διδάσκουν να έχεις ένα όραμα, ένα σχέδιο, μια καριέρα και όλο ξαφνικά έρχονται τα μωρά. Και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και για άλλους. Είναι μια τεράστια αλλαγή».

Ο δούκας δεν ήταν ο μόνος που εξέφρασε αυτές τις ανησυχίες καθώς και άλλοι πατεράδες που βρίσκονταν εκεί συμφώνησαν με τα λεγόμενά του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σχολίασε το πόσο δύσκολο ήταν για αυτόν η περίοδος που δεν μπορούσε να είναι δίπλα στα παιδιά του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Δεν ήθελα να χάσω ούτε ένα δευτερόλεπτο από την ζωή τους, αλλά φυσικά υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να είμαι δίπλα τους».

*Με πληροφορίες από HuffPost