«Θρίλερ» στον αέρα για το πριγκιπικό ζεύγος Γούλιαμ - Κέιτ

Επιβάτης του αεροσκάφους τράβηξε σε βίντεο την τρομακτική στιγμή που δείχνει το αεροπλάνο να ταρακουνιέται λόγω των αναταράξεων.

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με προορισμό το Ισλαμαμπάντ, απέτυχε δύο φορές να προσγειωθεί λόγω της έντονης καταιγίδας που επικρατούσε στην πρωτεύουσα.

Επιβάτης του αεροσκάφους τράβηξε σε βίντεο την τρομακτική στιγμή που δείχνει το αεροπλάνο να ταρακουνιέται λόγω των αναταράξεων.

Το RAF Voyager, που μετέφερε το πριγκιπικό ζεύγος επέστρεψε στην πόλη της Λαχόρης, στο ανατολικό τμήμα, όπου οι δυο τους είχαν περάσει την ημέρα τους.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Κέιτ ήταν καλά στην υγεία τους μετά την διπλή αποτυχημένη προσπάθεια προσγείωσης του αεροπλάνου που τους μετέφερε στο Ισλαμαμπάντ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, το ζευγάρι ήταν καλά στην υγεία τους και μάλιστα ο Γουίλιαμ κάποια στιγμή ρώτησε τους επιβάτες αν ήταν όλοι καλά, κάνοντας και χιούμορ για να τους φτιάξει την διάθεση.

Η πτήση από τη Λαχόρη στο Ισλαμαμπάντ αναμενόταν να διαρκέσει μόνο 30 λεπτά. Αλλά δέκα λεπτά μετά την προσγείωση το αεροσκάφος αντιμετώπισε πρόβλημα λόγω της ισχυρής καταιγίδας και προσπάθησε δύο φορές να προσγειωθεί. Την πρώτη φορά ήταν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και στη συνέχεια στην βάση αεροπορικών δυνάμεων του Πακιστάν.

πηγή: dailymail/ skynews