Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας στη Νέα Σμύρνη και η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη

Θα διεξαχθεί σε υψηλό επίπεδο ασφαλείας και θα συνοδευτεί από πολλές εκδηλώσεις.
.
InkkStudios via Getty Images
.

Πρώτος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου

Ένας αγώνας δρόμου σε άκρως εορταστική ατμόσφαιρα και μια μεγάλη συναυλία με τον Σταμάτη Κραουνάκη, να τραγουδά καλοκαιρινούς στίχους υπό το φως της πρώτης πανσελήνου, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 3 Ιουνίου στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρώτος Νυχτερινός Αγώνας διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου της Νέας Σμύρνης κι όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν, θα διεξαχθεί σε υψηλό επίπεδο ασφάλειας και θα συνοδευτεί από πολλές εκδηλώσεις. Τα καταστήματα της περιοχής θα παραμείνουν ανοιχτά, συμμετέχοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Η συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με την μπάντα του αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση μια και όπως δήλωσε έχει στενούς δεσμούς με την περιοχή. Ο ίδιος έστειλε το δικό του κάλεσμα λέγοντας «Κρατάμε τις ψηλές στιγμές εκεί που η επικοινωνία γίνεται οικογενειακή γιορτή, φορτώνουμε καινούργια τραγούδια, ολοκαίνουργια και λαϊκά που λατρευτήκαν και δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 3 Ιουνίου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, εδώ που πήγα Γυμνάσιο, εδώ που μεγάλωσε ο μπαμπάς, εδώ το σπίτι του παππού. Έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Ακονίστε αισθήματα, ακονίστε φωνές κι ελάτε παρέα μας!»

Στον αγώνα θα διεξαχθούν διαδρομές 10 χλμ και 5χλμ., επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης, με εκκίνηση και τερματισμό την οδό Ομήρου. Η ώρα εκκίνησης και των δύο αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 21.00 και όλοι οι δρομείς θα πάρουν δώρο έναν φακό.

Η έναρξη της συναυλίας θα γίνει στις 22.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα