Ο Ρίκι Μάρτιν έγινε πατέρας για τρίτη φορά

Καλωσόρισε την κόρη του, Λουσία, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Ο Ρίκι Μάρτιν είχε ακόμα έναν λόγο για να γιορτάσει την Παραμονή Πρωτοχρονιάς: την άφιξη της νεογέννητης κόρης του, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και ο σύζυγός του Χουάν Γιόσεφ καλωσόρισαν το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους, τη μικρή Λουσία Μάρτιν-Γιόσεφ. Ο Μάρτιν επιβεβαίωσε τη γέννηση του μικρού κοριτσιού, μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γίναμε γονείς ενός όμορφου και υγιούς κοριτσιού, της Λουσία Μάρτιν-Γιόσεφ. Υπήρξε μια ξεχωριστή στιγμή για εμάς και ανυπομονούμε να δούμε την πορεία αυτού του μωρού. Και οι δυο αδερφοί της, όπως και ο Χουάν την ερωτευτήκαμε», έγραψε ο Μάρτιν στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram και ο Γιόσεφ.

Ο Μάρτιν είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι μετά τη γέννηση των τώρα δεκάχρονων δίδυμων γιών του, ήθελε «άλλα τέσσερα ζευγάρια διδύμων». «Θέλω μια μεγάλη οικογένεια αλλά αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Έχω πολλή δουλειά, ετοιμάζω τον γάμο, οπότε τα παιδιά θα έρθουν αργότερα», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο E!News τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Μάρτιν δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πληροφορίες για τη γέννηση της μικρής Λουσία, ενώ πάντα συζητούσε το ενδεχόμενο επέκτασης της οικογένειάς του. Ο Μάρτιν έχει δυο γιούς: τους Ματέο και Βαλεντίνο Μάρτιν.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική εκδοχή της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.