Ο Tζέισον Mομόα είχε μετωπική σύγκρουση με μοτοσικλετιστή

Ο σταρ του Χόλιγουντ βγήκε από το αυτοκίνητό του και βοήθησε τον 21χρονο μοτοσικλετιστή.
LOADINGERROR LOADING

Το αυτοκίνητο του Τζέισον Μομόα συγκρούστηκε μετωπικά με έναν μοτοσικλετιστή που παρέκκλινε από την κεντρική γραμμή του δρόμου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, την Κυριακή, όπως ανέφερε η τροχαία της Καλιφόρνια στο Fox News. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε ελαφρά ενώ αντίθετα ο σταρ του «Aquaman» δεν υπέστη το παραμικρό.

Ο Mομόα οδηγούσε το Oldsmobile του κατά μήκος του Old Topanga Canyon Road όταν συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα. Σταμάτησε για να δει πως είναι ο 21χρονος μοτοσικλετιστής και προέτρεψε έναν διερχόμενο οδηγό να καλέσει τις πρώτες βοήθεις, σύμφωνα με την τροχαία της Καλιφόρνια.

Οι αρχές επιβολής του νόμου είπαν στο TMZ ότι το ατύχημα συνέβη σε μια στροφή. Ο ίδιος ιστότοπος δημοσίευσε επίσης βίντεο από τα επακόλουθα του τροχαίου.

Ο μοτοσικλετιστής νοσηλεύτηκε σε κοντινό νοσοκομείο στο Nόρθριντζ. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες ούτε στον Μομόα ούτε στον ίδιο.

Ο Χαβανέζος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο σίκουελ «Aquaman and the Lost Kingdom» που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο.

Δημοφιλή