Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει στον Aquaman: Το teaser trailer του σίκουελ

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2018 και ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει στο DC Universe και στο σίκουελ του Aquaman.

Η Warner έδωσε στη δημοσιότητα νέα πλάνα του «Aquaman and the Lost Kingdom», όπως είναι ο τίτλος της δεύτερης ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου, σε αναμονή του πρώτου τρέιλερ που θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 14 Σεπτεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζέιμς Γουάν, ενώ στο καστ είναι η Άμπερ Χερντ που επιστρέφει στον ρόλο της πριγκίπισσας Mera -παρά τις φήμες περί ακύρωσης της συμμετοχής της στην ταινία-, ο Πάτρικ Γουίλσον, η Νικόλ Κίντμαν και ο Γιάχια Αμπντούλ - Ματίν ΙΙ στον ρόλο του Black Manta, ο οποίος δηλώνει στο τρέιλερ προϊδεάζοντας για μία αναμέτρηση μέχρι εσχάτων: «Θα σκοτώσω τον Άκουαμαν και θα καταστρέψω ό,τι αγαπάει».

«Αφού απέτυχε να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, οδηγούμενος ακόμα από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να καταστρέψει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομερός από ποτέ, κρατώντας τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, που απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να συνάψει μια απίθανη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από την ανεπανόρθωτη καταστροφή», σύμφωνα με τη σύνοψη.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2018 και ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Με πληφορορίες από Deadline

Δημοφιλή