«Οι τελευταίες μέρες της Μέριλιν Μονρόε» γίνονται σειρά από το BBC

Τι αποκάλυψε ο σεναριογράφος.
Bettmann via Getty Images

Οι τελευταίοι μήνες της ζωής της Μέριλιν Μονρόε (1926 - 1962) και ειδικά, οι τελευταίες μέρες που οδήγησαν στο τραγικό, πρόωρο τέλος, σε ηλικία μόλις 36 χρονών, παραμένουν εν πολλοίς (και παρά την επίσημη εκδοχή) μυστήριο.

Στις 5 Αυγούστου 1962, η Νόρμα Τζιν, η σταρ και απόλυτο σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του ’60, βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Πλάι της υπάρχει ένα άδειο κουτί με υπνωτικά χάπια. Τι συνέβη εκείνο το τελευταίο, μοιραίο Σαββατοκύριακο που την έσπρωξε στην απελπισία;

Το BBC ετοιμάζει σειρά για την Μέριλιν, η οποία θα έχει τίτλο «Οι τελευταίες μέρες της Μέριλιν Μονρόε».

Το σενάριο -το οποίο είναι ήδη έτοιμο- φέρει την υπογραφή του Νταν Σέφτον, γνωστό από τη βρετανική ιατρική σειρά «Trust me» και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εν μέρει βασισμένο στο βιβλίο του Κιθ Μπάντμαν «Τα τελευταία χρόνια της Μέριλιν Μονρόε» (2010) και φωτίζει τις σχέσεις της τόσο με τα «μεγάλα αφεντικά» του Χόλιγουντ, όσο και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, καθώς και με τον αδελφό του Μπόμπι, με τον οποίον φημολογούνταν ότι επίσης διατηρούσε σχέση.

Όπως είπε ο Σέφτον «η Μέριλιν ήταν σύνθετη και δύσκολη προσωπικότητα και χειραγωγήθηκε από πολλούς ισχυρούς άνδρες».

Ποιά ηθοποιός θα σηκώσει το τεράστιο βάρος να ενσαρκώσει την Μέριλιν;

Είναι ακόμη πρόωρο. Μιλώντας στο RadioTimes.com, ο Σέφτον πρόσθεσε «η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Μέριλιν ήταν μία περίπλοκη, ενδιαφέρουσα γυναίκα, την οποία στην πραγματικότητα δεν γνωρίσαμε. Ήταν έξυπνη, αστεία και πνευματώδης και σε καμία περίπτωση η καρικατούρα που περιγράφουν κάποιοι τα τελευταία χρόνια».

Bettmann via Getty Images
Bettmann via Getty Images
Silver Screen Collection via Getty Images

Δημοφιλή