Οι γιατροί έσωσαν τη ζωή του Ρομέρο που γύρισε η γλώσσα του στον αγώνα Ιωνικού-Βόλου

Στο 18’ της συνάντησης σε μία εναέρια μονομαχία ο Ρομέρο έπεσε στο χορτάρι με σοκαριστικό τρόπο και έχασε τις αισθήσεις του.
Eurokinissi Sports

Συγκλονιστικές στιγμές πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης για τον αγώνα Ιωνικού-Βόλου.

Ο λόγος ήταν ότι παρ’ ολίγο να χαθεί η ζωή του Ρομέρο. Στο 18’ της συνάντησης σε μία εναέρια μονομαχία ο Ρομέρο έπεσε στο χορτάρι με σοκαριστικό τρόπο και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως έτρεξαν πάνω του οι συμπαίκτες του, αλλά και οι αντίπαλοι, για να τον φροντίσουν, ενώ οι γιατροί και των δύο ομάδων. Ο Μάντζης μάλιστα που παλαιότερα αγωνιζόταν στον Βόλο, έτρεξε να πάρει το φορείο από το ασθενοφόρο, στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη σύγκρουση γύρισε η γλώσσα του παίκτη και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τα ιατρικά τιμ και ο ίδιος ο γιατρός του Ιωνικού Χρήστος Δάρας, κατάφεραν μετά από λίγα δευτερόλεπτα να τον επαναφέρουν με τους οπαδούς στο γήπεδο της Νεάπολης να αποθεώνουν τον Ρομέρο μόλις είδαν ότι είχε επανέλθει και ανέπνεε.

Ο Χρήστος Δάρας μάλιστα τον σήκωσε ο ίδιος από το έδαφος και στη συνέχεια ο παίκτης του Βόλου έφυγε για το νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σ.Σ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Δάρας σώσει τη ζωή κάποιοι ποδοσφαιριστή που έχει γυρίσει η γλώσσα του. Έχει συμβεί στο παρελθόν σε έναν αγώνα Λεβαδειακού-Ολυμπιακού, όταν είχε γυρίσει η γλώσσα του Βασίλη Ιωαννίδη και ο Δάρας ήταν γιατρός του Ολυμπιακού τότε.