«Όλα για το leasing και leasing για όλους»

Στη LeasePlan βρίσκεις ό,τι αυτοκίνητο θέλεις. Ηλεκτρικά, υβριδικά και με όποιο τρόπο σε εξυπηρετεί: Website, τηλέφωνο ή social media.
Lease Plan

Θυμάμαι μια ατάκα που λέμε όταν θέλουμε, ως ομάδα, να αισθανθούμε πιο δυνατοί: «Ένας για όλους και όλοι για έναν».

Η έννοια του συνόλου, όμως, αφορά κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Μεταξύ άλλων, και τον τρόπο που κινούμαστε: «Όλα για το leasing και leasing για όλους». Υπάρχει και αυτό το σύνθημα, λοιπόν, το οποίο υποδηλώνει ότι η νέα τάση στην απόκτηση ενός οχήματος, το leasing, δεν αποτελεί προνόμιο για λίγους ή τους επαγγελματίες, αλλά, πλέον μας αφορά όλους.

Κι αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζει η πλειονότητα του κοινού που ενδιαφέρεται για την απόκτηση αυτοκινήτου. Είναι αρκετοί αυτοί που δε γνωρίζουν ότι το leasing πράγματι είναι για τον καθένα μας μια εναλλακτική, ισχυρή πρόταση απόκτησης και χρήσης ενός αυτοκινήτου.

Για να καλύψει αυτό το κενό, η LeasePlan εδώ και χρόνια εκπαιδεύει το κοινό σε αυτή τη διαφορετική φιλοσοφία, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ευρύ φάσμα πακέτων leasing που λύνουν τα χέρια σε όλους.

Στις μέρες μας, λοιπόν, που όλα τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα και που οι οδηγοί δεν θέλουν να χάνουν χρόνο από τις δουλειές τους, έρχεται η LeasePlan να προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες σε επαγγελματίες και ιδιώτες, αναλαμβάνοντας να «τρέξει» κάθε είδους γραφειοκρατική διαδικασία της ιδιοκτησίας, από τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια έως τον τακτικό έλεγχο του οχήματος και όχι μόνο.

Lease Plan

Στη LeasePlan βρίσκεις ό,τι αυτοκίνητο θέλεις. Ηλεκτρικά, υβριδικά και με όποιο τρόπο σε εξυπηρετεί: Website, τηλέφωνο ή social media.

Παράλληλα, η LeasePlan αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη του οδηγού, παρέχοντας μοναδικά Special Deals, 24ώρη εξυπηρέτηση, αντικατάσταση οχήματος και γενικά κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει μία αδιάκοπη μετακίνηση στους πελάτες της.

Ειδικά για τους επαγγελματίες, η LeasePlan προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής τους. Είτε χρειάζονται ένα ηλεκτρικό όχημα, είτε ένα όχημα με ψυγείο ή ακόμα έναν στόλο LCVs. Μάλιστα, μπορούν να χρησιμοποιούν και την υπηρεσία συντήρησης, καθημερινά μέχρι τις 19:00 και Σάββατο μέχρι τις 14:00, κατόπιν ραντεβού, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με εύκολη πρόσβαση σε όχημα αντικατάστασης, εφόσον χρειαστεί.

Και δεν είναι μόνο αυτά, διότι με το νέο πρόγραμμα διαχείρισης πώλησης ιδιόκτητου στόλου επαγγελματικών αυτοκινήτων της LeasePlan, ο πελάτης μπορεί να αποφασίσει να «ανανεώσει» τα οχήματα της επιχείρησής του και η LeasePlan αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, χωρίς ο πελάτης να αφιερώσει χρόνο.

Πώς μπορείς να μην εμπιστευτείς τη LeasePlan Hellas; Η ηγέτιδα στην παροχή αυτοκινήτου ως υπηρεσία (Car-as-a-Service), που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003, προσφέρει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες (end-to-end) υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις, που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της.

Lease Plan

Το σύνθημα «Όλα για το leasing και leasing για όλους» ισχύει όμως και για τους ιδιώτες, διότι κάποιος που θα επιλέξει το leasing απαλλάσσεται από το υψηλό κόστος που επιφέρει η αγορά ενός αυτοκινήτου, ενώ μπορεί να απολαμβάνει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, φροντίδα όλες τις ημέρες του χρόνου, πλήρη συντήρηση, επισκευές και οδική βοήθεια, σταθερό μηνιαίο μίσθωμα «all-inclusive», ευελιξία με συμβάσεις από 36 έως 60 μήνες, ένα νέο αυτοκίνητο σε κάθε περίοδο μίσθωσης και πλήρη διαδικτυακή εξυπηρέτηση μέσα από την πλατφόρμα My LeasePlan.

Και καθώς ένα μείζον θέμα της εποχής μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η LeasePlan έχει δεσμευτεί κιόλας να πετύχει μηδενικές εκπομπές ρύπων από τον στόλο της έως το 2030. Κι αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο στην Ελλάδα διαχειρίζεται περίπου 40.000 αυτοκίνητα.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο, το what’s next είναι το leasing. Όσο για το what’s next στη βιώσιμη μετακίνηση, αυτό γίνεται πράξη με τη LeasePlan.