ΔΙΕΘΝΕΣ
24/11/2019 11:12 EET | Updated 24/11/2019 13:53 EET

Οταν ο Χάντερ το βελγικό Μαλινουά γνώρισε την Τζαζ την καμηλοπάρδαλη

«Οταν η Τζαζ βρισκόταν σε κώμα, ο Χάντερ είχε σταματήσει να τρώει».

Η κατάσταση φαινόταν δύσκολη για την νεογέννητη καμηλοπάρδαλη, η οποία ήταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένη, πριν μία εβδομάδα από εργαζόμενους, στον χώρο της άγριας φύσης, στην Νότια Αφρική. 

Η Τζαζ, όπως την φωνάζουν πλέον, που είναι εννέα ημερών, κατάφερε να βγει από το κώμα που ήταν και να αναρρώνει με γοργούς ρυθμούς κάτω από την φροντίδα το νέου καλύτερου της φίλου και φύλακα του κέντρου αποκατάστασης, Χάντερ. 

Τα αισθήματα όπως μπορεί να δει κανείς και στο βίντεο είναι αμοιβαία. Ο Χάντερ, ο οποίος βοηθά και στις προσπάθειες που καταβάλλονται κατά της λαθροθηρίας, έχει ξετρελαθεί με την Τζαζ, σύμφωνα με την ανάρτηση στο facebook, από το «Rhino Orphanage», στην περιφέρεια Λιμπόπο.

«Πάνω που νομίζαμε πως είχαμε δει ότι πιο γλυκό, έγινε αυτό. Ο δεσμός και η κατανόηση μεταξύ της Τζαζ της καμηλοπάρδαλης και του Χάντερ το βελγικό Μαλινουά μας είναι κάτι το εκπληκτικό».

Οπως ανακοίνωσαν μάλιστα οι υπεύθυνοι από το «Rhino Orphanage», ο Χάντερ μένει όλη την μέρα στο δωμάτιο με την Τζαζ και δεν αφήνει ούτε τον αδερφό του, τον Ντιουκ, να πλησιάσει. Μάλιστα όταν η Τζαζ βρισκόταν σε κώμα, ο Χάντερ είχε σταματήσει να τρώει.

Η ζωή της Τζαζ γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη και μάλιστα έχει αρχίσει δοκιμάζει και τα αγαπημένα της φύλλα Ακακίας.