Παραίτηση Βρούτση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για "σκάνδαλο" με την τηλεκατάρτιση

Καταγγέλλει πάρτι ημετέρων με 80 εκατ. για προγράμματα τηλεκατάρτισης που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και σοβαρότητας.
twitter

Την παραίτηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αντιδράσεις για την τηλεκατάρτιση των επιστημόνων. Παράλληλα ζητά την κατάργηση του προγράμματος το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «σκάνδαλο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «πάρτι ημετέρων» και απαιτεί τιν παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση του γραφείου τυπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζεται: «Ο «ελεύθερος ανταγωνισμός» της Ν.Δ. συνεπάγεται πάρτι ημετέρων με 80 εκατομμύρια για προγράμματα τηλεκατάρτισης που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και σοβαρότητας για δικηγόρους, μηχανικούς και επιστήμονες. Οι ίδιοι παίρνουν μόνο 600 ευρώ για ψευτο-προγράμματα ενώ το κράτος πληρώνει 1070 για τον καθένα, προκειμένου τα 470 να πάνε στις τσέπες των ιδιοκτητών ΚΕΚ.

Αν αυτό είναι ελεύθερη αγορά, τότε μάλλον οι μάγοι του επιτελικού κράτους έμαθαν «οικονομία» συλλαβίζοντας «Σκoιλ Ελικικού»...Υ.Γ. Αντί να τσακώνονται τόσες ώρες για το αν θα απαντήσει το υπουργείο Παιδείας, το Εργασίας ή το Μέγαρο Μαξίμου για το φιάσκο, ας απαντήσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στην απλή ερώτηση: Σκοπεύει να διατηρήσει το πρόγραμμα εξαπάτησης και προσβολής των επιστημόνων καθώς και τον κ. Βρούτση ως υπουργό;».

Δημοφιλή