Παρί Σεν Ζερμέν: Τη βοήθεια ψυχολόγου θα ζητήσουν για τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ

Μάλλον Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ δεν είναι αρκετοί.
via Associated Press

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα που έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα στον κόσμο από οποιαδήποτε άλλη για να ενισχυθεί είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό όμως δεν έχει γίνει ικανό για να φέρει στο Παρίσι τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μην ξεχνάμε ότι έχει στις τάξεις της, τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και φυσικά κατάφερε να κρατήσει και τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο κατά πολλούς αναπάντεχος αποκλεισμός από τη Ρεάλ στους «16» της διοργάνωσης από το Τσάμπιονς Λιγκ, έφερε δεύτερες σκέψεις στους διοικούντες.

Σε μία από αυτές φέρονται να εξετάζουν τα ενδεχόμενο πρόσληψης ψυχολόγου, πλήρους απασχόλησης.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δημοσιογράφος Αντριέν Γκρενιέ, τονίζοντας ότι η δουλειά που θα κάνει ο ψυχολόγος, εφόσον τελικά προσληφθεί, θα αφορά και στο να τονώνεται το ομαδικό πνεύμα και η ψυχολογία του συνόλου.

Και μπορεί η Παρί να κατακτά εύκολα το πρωτάθλημα, αλλά ο αποκλεισμός από τον Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε αυτόματα τη χρονιά αποτυχημένη με τους παίκτες να αποδοκιμάζονται από τους οπαδούς τους. Μόνο ο Κιλιάν Εμπαπέ, είχε τότε γλιτώσει από τις αποδοκιμασίες, αφού κρίθηκε ότι ήταν ο μόνος που προσπάθησε όσο έπρεπε.

Ίσως τελικά ο ψυχολόγος να είναι αυτός που θα βοηθήσει τους Παριζιάνους να φτάσουν πιο ψηλά, εκεί που στοχεύουν ή τουλάχιστο θα το προσπαθήσει να τους βοηθήσει.

Δημοφιλή