Πατέρας Άλκη Καμπανού: «Δυστυχώς ο Άλκης μας δεν ήταν το τελευταίο θύμα»

Θα επικοινωνήσει με τους γονείς του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ για να τους πει δυο λόγια παρηγοριάς.
Ο Αριστείδης Καμπανός με τον Σέρχιο Αραούχο
Ο Αριστείδης Καμπανός με τον Σέρχιο Αραούχο
Eurokinissi Sports

Ηταν βράδυ Τρίτης, 1ης Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά τη διάρκεια βίαιης επίθεσης εις βάρος αυτού και της παρέας του, από οργανωμένη ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, ο 19χρονος Άλκης Καμπανός, φίλαθλος του Αρη έπεσε νεκρός επί της οδού Γαζή, στη Θεσσαλονίκη.

Η ιστορία μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο φαίνεται πως επαναλαμβάνεται, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ένας οπαδός της ΑΕΚ, μόλις 29 ετών, έχασε τη ζωή του κατά τα εκτεταμένα επεισόδια γύρω από το γήπεδο τής Νέας Φιλαδέλφειας, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κ. Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Αλκη, δηλώνει συγκλονισμένος από το νέο περιστατικό οπαδικής βίας.

“Πιστεύαμε ότι ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα αυτής της τυφλής βίας αλλά συνεχίζεται δυστυχώς…έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι… είμαι συγκλονισμένος κι εγώ και η σύζυγός μου”, τόνισε ο κ. Αριστείδης Καμπανός και κατέληξε λέγοντας: ” Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο αυτών των γονιών που έχασαν το παιδί τους, δηλώνουμε την ηθική μας συμπαράσταση”.

Ανέφερε ακόμη πως θα επικοινωνήσει με τους γονείς του αδικοχαμένου νέου για να τους πει δυο λόγια παρηγοριάς.

«Μετά τον Άλκη, πολύ απλά πήγαμε και στον Μιχάλη. Δεν υπάρχουν λόγια. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη», ανέφερε η μητέρα του Άλκη Καμπανού, σε συνέχεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.