Πάτρα: Μεγάλη κινητοποίηση τη αστυνομίας για οπλισμένο άνδρα στην παραλιακή ζώνη

Ο 45χρονος κρατάει και φιάλη υγραερίου.
Άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα στο πάρκινγκ Καλεντζώτη της Πάτρας
Άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα στο πάρκινγκ Καλεντζώτη της Πάτρας
thebest.gr

Μεγάλη κινητοποίηση τη αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στο νότιο πάρκο της πόλης.

Συγκεκριμένα, στο σημείο βρίσκεται ένας οπλισμένος άνδρας, έχοντας μαζί του και μία φιάλη υγραερίου, ενώ κοντά του βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με το τοπικό ιστότοπο, thebest.gr, αυτή την ώρα διαπραγματευτές της αστυνομίας έχουν πλησιάσει το άνδρα προσπαθώντας να τον μεταπείσουν και να του αποσπάσουν από τα χέρια την καραμπίνα και την φιάλη υγραερίου που κρατάει.

Ο άνδρας έχει καθίσει στο δρόμο, κρατάει καραμπίνα και απειλεί να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από το περιπολικό, ενώ έχει αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων και στα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω των καθέτων οδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή αναζητούν τη σύζυγό του.

Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: thebest.gr

Δημοφιλή