Πάτρα: Πρώην αθλήτρια καταγγέλλει προπονητή για κακοποίηση

Τι απαντά ο καταγγελλόμενος
Gymnastic woman hands
Gymnastic woman hands
Stephanie Nantel via Getty Images

Αναστάτωση επικρατεί στην Πάτρα έπειτα από καταγγελία πρώην αθλήτριας της γυμναστικής για κακοποίηση από τον προπονητή της. Ο συγκεκριμένος άνδρας εργάζεται αρκετά χρόνια σε Σύλλογο της αχαΐκής πρωτευούσας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η γυναίκα που παλαιότερα είχε συνεργαστεί μαζί του, φέρεται να τον κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά περιγράφοντας με αρκετές λεπτομέρειες τους ισχυρισμούς της.

Μάλιστα ήδη για την καταγγελία της έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πώς τελικά θα εξελιχτεί η υπόθεση.

Σε επικοινωνία του με την τοπική εφημερίδα ο προπονητής είπε: «Θα προασπίσω το όνομα και την αξιοπρέπεια μου. Εφόσον χρειαστεί θα κινηθώ νομικά. Τώρα δεν θα ήθελα να κάνω το οποιοδήποτε. Θα το κάνω όταν και εάν κριθεί απαραίτητο».

Άνθρωπος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι όλες αυτές οι υποθέσεις με τις καταγγελίες έχουν σταλεί στην Εισαγγελία, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας με την προοπτική να διερευνηθούν σε βάθος.

Δημοφιλή