Πυροβολισμοί κατά οχημάτων της Πυροσβεστικής στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω

Μήνυμα του 112 μετά την πυρπόληση καταστήματος με ελαστικά από Ρομά στον Ασπρόπυργο.
.
.
Eurokinissi

Άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον οχημάτων της Πυροσβεστικής, που κινούνταν στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω το βράδυ της Τετάρτης.

Η Πυροσβεστική ανέφερε ότι στις 23:12 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε νταλίκα στην περιφερειακή Αιγάλεω. Για την κατάσβεση της έσπευσαν να επιχειρήσουν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Όταν έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν πυρά από αγνώστους και απομακρύνθηκαν άμεσα για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπήρξε τραυματισμός.

Επίσης, μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται κοντά στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο να καταφύγουν σε κλειστό κτήριο λόγω της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: « Αν βρίσκεστε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα».

Υπενθυμίζεται πως ομάδα Ρομά, περίπου στις 9 το βράδυ, διέρρηξε κατάστημα με ελαστικά που βρίσκεται επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, και στην συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη καθώς ομάδες Ρομά προχωρούν σε καταστροφές διαμαρτυρόμενοι για τον τραυματισμό 16χρονου Ρομά από πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή