Πέθανε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ από το «Beverly Hills 90210»

Σε ηλικία 58 ετών.
Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ προσέρχεται σε εκδήλωση τον Νοέμβριο του 2010 στο Λος Αντζελες.
Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ προσέρχεται σε εκδήλωση τον Νοέμβριο του 2010 στο Λος Αντζελες.
Charley Gallay via Getty Images

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από την ζωή ο Ντέιβιντ Γκέιλ,ηθοποιός της σαπουνόπερας γνωστός για τον ρόλο του στο spinoff του «General Hospital» ως «Port Charles» καθώς και για τον ρόλο του στο «Beverly Hills, 90210».

«Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, δίπλα μου», έγραψε η αδελφή του Γκέιλ, Κέιτι Κολμενάρες επθβεβαιώνοντας το θάνατό του σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο.

Και συνέχισε, «Πάντα ο wingman μου, πάντα ο καλύτερός μου φίλος, έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι ποτέ ίδια, αλλά θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ άνθρωπε που λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα για πάντα».

Λίγο αργότερα, ο Πίτερ Φεριέρο, ο οποίος φιλοξενεί ένα podcast του Beverly Hills, 90210, έκανε γνωστή την είδηση και εκείνος μέσω του Instagram Story του. «Μόλις μου είπαν οι φίλοι του ότι ο Ντέιβιντ Γκέιλ πέθανε», είπε ο Φεριέρο. «Είμαι τόσο στενοχωρημένος από αυτά τα νέα. Τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω».

Δημοφιλή