Πέθανε ο ο γιος της Τίνα Τέρνερ

Δεν έχει γίνει γνωστό πού οφείλεται ο θάνατος του Ρονι Τάρνερ
Bruce Glikas via Getty Images

Η Τίνα Τέρνερ και η οικογένειά της είναι αντιμέτωπη με μια ακομα τραγωδία καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος της Ρόνι σε ηλικία 62 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ ο Ρονι Τάρνερ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Πέμπτη (08/12).

Η Άμεση Δράση έλαβε μια κλήση από άγνωστο άτομο το οποίο ανέφερε πως ο γιος της Τίνα Τέρνερ ήταν έξω από το σπίτι του και φαινόταν να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Οι διασώστες έσπευσαν στη διεύθυνση που τους υπέδειξε το άτομο, σε σπίτι σε κοιλάδα του Σαν Φερνάντο, όπου εντόπισαν τον Ρόνι να μην αναπνέει. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες οι οποίες όμως δεν απέδωσαν και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πού οφείλεται ο θάνατος του γιου της Τίνα Τέρνερ ο οποίος όμως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια ενώ είχε δώσει και τη δική του μάχη με τον καρκίνο παλιότερα.

Το 2018, ο μεγαλύτερος γιος της τραγουδίστριας, ο Κρεγκ, αυτοκτόνησε. Η Τίνα γέννησε τον Κρεγκ πριν γνωρίσει τον Άικ, αλλά εκείνος υιοθέτησε τον Κρεγκ μόλις παντρεύτηκαν.

Όσο για τον Ρόνι, είχε τη δική του πορεία στο Χόλιγουντ ως ηθοποιός καθώς τη δεκαετία του ’90 συμμετείχε στο «What’s Love Got To Do With It».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα