ΔΙΕΘΝΕΣ
08/10/2020 12:09 EEST | Updated 08/10/2020 12:53 EEST

Αυτοκτόνησε στα 41 του ο τραγουδιστής και μοντέλο από την Βενεζουέλα Α.Γκαλίντο Ιμπάρα

Κατέληξε έξι ημέρες μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε παρ' ότι οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Instagram
Αντονι Γκαλίντο Ιμπάρα

Ο Αντονι Γκαλίντο Ιμπάρα, γνωστός ως El Papi Joe, έφυγε από την ζωή στα 41 του χρόνια.  Ο τραγουδιστής από την Βενεζουέλα, μοντέλο και πρώην μέλος του συγκροτήματος Menudo πέθανε το Σάββατο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

«Με βαθύ πόνο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα, Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, στις 3:43 το απόγευμα, ο αγαπητός μας Άντονι Γκαλίντο πέθανε μετά από έξι ημέρες όπου οι γιατροί έκαναν ό, τι ήταν ανθρώπινα δυνατό για να σώσουν τη ζωή του», είπε η οικογένεια σε μια δήλωση που ανάρτησε στο Instagram του τραγουδιστή.

Η δήλωση συνεχίστηκε ως εξής: «Σας ευχαριστούμε για όλες τις προσευχές και την υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την οικογένειά μας και για τόσους πολλούς ανθρώπους που είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν προσωπικά και ως καλλιτέχνη». 

Σύμφωνα ακόμα με την επίσημη ανακοίνωση, όπως ήταν η θέλησή του, η οικογένεια συμφώνησε στο αίτημα για δωρεά των οργάνων του, έτσι ώστε την στιγμή που έπαψε να υπάρχει, να μπορεί να «βοηθάει» άλλους ανθρώπους να σώσουν τη ζωή τους.

View this post on Instagram

R.I.P #AnthonyGalindo 🙏🏽

A post shared by Papijoe (@iamelpapijoe) on

ΠΗΓΗ: People