Πώς αυτός ο άνδρας μπορεί και ζει αρμονικά με τις οκτώ συζύγους του

Πρόκειται για τον Ονγκ Νταμ Σκορτ, που ειδικεύεται στο τατουάζ του παραδοσιακού στιλ γιάντρα.
.
.
Youtube

Viral έχει γίνει ένας Tattoo artists στην Ταϊλάνδη όταν αποκαλύφθηκε ότι συζεί με οκτώ νεαρές συζύγους, οι οποίες μάλιστα τα πάνε τέλεια μεταξύ τους.

Πρόκειται για τον Ονγκ Νταμ Σκορτ, που ειδικεύεται στο τατουάζ του παραδοσιακού στιλ γιάντρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την οικογενειακή του κατάσταση. Στην εκπομπή, η οποία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές μόνο στο YouTube, ο νεαρός παρουσίασε κάθε σύζυγό του και μίλησε για το πώς γνωρίστηκαν. Και οι οκτώ νεαρές κοπέλες τον περιέγραψαν ως τον πιο ευγενικό άνδρα στη Γη.

Ο νεαρός πολυγαμιστής γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, Νονγκ Σπράιτ, στο γάμο μιας φίλης του και της ζήτησε το χέρι της.

Η δεύτερη σύζυγος του, ονομάζεται Νονγκ Λι και την γνώρισε στην αγορά. Τη τρίτη σύζυγό του, που ονομάζεται Νονγκ Ναν, την γνώρισε στο νοσοκομείο. Την τέταρτη, την πέμπτη και την έκτη σύζυγό του τις γνώρισε μέσω των social media, το Instagram, το Facebook και το TikTok, αντίστοιχα. Την έβδομη σύζυγο, τη Νονγκ Φιλμ, την γνώρισε σε μια επίσκεψή του τον ναό Πρα Πάντομ Χέντι, ενώ για την όγδοη και τελευταία σύζυγό του, τη Νονγκ Μάι, τη συνάντησε ενώ έκανε διακοπές στην Πατάγια με τέσσερις από τις συζύγους του.

«Είναι ίσως ο πιο προσεκτικός άντρας που έχουμε δει ποτέ», συμφώνησαν και οι οκτώ γυναίκες, προσθέτοντας ότι τους φέρεται τόσο καλά που δεν έχουν για τίποτα να μαλώσουν.

Δύο από τις συζύγους του Σκορτ είναι έγκυες ενώ έχει ήδη έναν γιο με την πρώτη του σύζυγο, τη Νονγκ Σπράιτ. Οι γυναίκες κοιμούνται σε τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο ανά δωμάτιο, και περιμένουν τη σειρά τους για να μοιραστούν το κρεβάτι με τον σύζυγό τους.

Παρόλο που μερικές από τις συζύγους του είχαν προβλήμα στο να εξηγήσουν στις οικογένειές τους ότι παντρεύονταν έναν πολύγαμο, δεν εγκατέλειψαν το Σκορτ και τελικά, οι φίλοι και οι οικογένειές τους αποδέχθηκαν την κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Σκορτ αποκάλυψε ότι και οι οκτώ γυναίκες είναι πάντα ειλικρινείς μαζί του. Αν βρουν κάποιον άλλο, να έρθουν να του το πουν. Θα τις ρωτήσει τρεις φορές αν είναι σίγουρες ότι θέλουν να χωρίσουν και αν πουν «ναι», μπορούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη, όμως.

Το τατουάζ γιάντρα είναι μορφή ιερού τατουάζ που προέρχεται από την αρχαία Καμπότζη. Αποτελείται από ιερά γεωμετρικά σχήματα, ζώα και σχέδια με θεότητες συνοδευόμενα από φράσεις Πάλι που προσφέρουν δύναμη, προστασία, πλούτο, χαρίσματα και άλλα οφέλη σε αυτόν που τα έχει. Σήμερα εξασκείται στην Καμπότζη και τη Μιανμάρ, το Λάος και την Ταϊλάνδη.

Δημοφιλή