Η Μάργκαρετ Θάτσερ θα είχει χειριστεί καλύτερα το Brexit, λέει ο συγγραφέας του House of Cards

Η Βρετανία δεν θα είχε μπλέξει σε μπελάδες, σύμφωνα με τον Λόρδο Ντομπς.
Ο συγγραφέας των βιβλίων House of Cards, Λόρδος Ντομπς.
Ο συγγραφέας των βιβλίων House of Cards, Λόρδος Ντομπς.
HuffPost UK

Η Μάργκαρετ Θάτσερ δεν θα επέτρεπε ποτέ η Βρετανία να είχε μπλέξει σε τόσους μεγάλους μπελάδες με την υπόθεση του Brexit και θα είχε χειριστεί τις συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ενωση πολύ καλύτερα από την σημερινή πρωθυπουργό, Τερέζα Μέη, δήλωσε ο Λόρδος Ντόμπς.

Ο συγγραφέας των βιβλίων House of Cards, μέλος των Συντηρητικών, συνεργάστηκε πολύ στενά κατά την δεκαετία του ’80, ως ειδικευμένος σύμβουλος, με την τότε «Σιδηρά Κυρία» της Μεγάλης Βρετανίας και πρωθυπουργό, Μάργκαρετ Θάτσερ.

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ.
Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ.
HuffPost UK

Οπως αναφέρει σε άρθρο της η αγγλική έκδοση της HuffPost UK, σε ερώτηση του ραδιοφωνικού σταθμού, Radio Times, σχετικά με το τι θα έκανε σήμερα η Θάτσερ και πως θα χειριζόταν το θέμα, ο Λόρδος Ντόμπς ήταν αποκαλυπτικός.

«Θα είχε πάει από το γνωστό της Οχι! Οχι! Οχι! στο Τώρα! Τώρα! Τώρα! Θα είχε δώσει στο Πρόεδρο Γιούνκερ να καταλάβει τις προθέσεις της με ένα χαμόγελο. Θα είχε ρισκάρει την φήμη και την σταδιοδρομία της όπως έκανε με την απεργία των ανθρακωρύχων και τον πόλεμο των Φόλκλαντ. Οπως και να ήταν τα πράγματα, δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να μας είχε φέρει σε αυτό το χάος».

Πηγή: HuffPost UK

Δημοφιλή