Μαντόνα: Στον «αέρα» η εμφάνισή της στη Eurovision

Το συμβόλαιο που δεν υπογράφηκε ποτέ.
Jeff Kravitz/BBMA2016 via Getty Images

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Μαντόνα στο διαγωνισμό της Eurovision το Σάββατο, βρίσκεται στον «αέρα», σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Η βασίλισσα της ποπ δεν ήταν ποτέ επιβεβαιωμένη ως περφόρμερ στη σκηνή του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού στο Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με το BBC, ο υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της Eurovision, Τζον Ολα είπε τη Δευτέρα στους δημοσιογράφους: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη Μαντόνα ως κομμάτι του διαγωνισμού. Αν δεν έχουμε κάποιο υπογεγραμμένο συμβόλαιο, δεν μπορεί να ερμηνεύσει τραγούδια της στη σκηνή». Επιπλέον, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση.

Πράγματι, μια γρήγορη αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Eurovision αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά της Μαντόνα. Η ανακοίνωση για εμφάνιση της τραγουδίστριας στον διαγωνισμό δημοσιεύτηκε στις 9 Απριλίου, αρχικά από την εταιρεία μουσικών εκδηλώσεων Live Nation Israel με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook, γράφωντας ότι η ερμηνεία θα ήταν «ιστορική και υστερική» και ότι δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν κάποια καλύτερη έναρξη του καλοκαιριού στη χώρα.

Η Μαντόνα επρόκειτο να ερμηνεύσει δυο τραγούδια στη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων κομματιών από το επερχόμενο άλμπουμ της, «Madame X», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση