Πριγιάνκα Τσόπρα: «Η Μέγκαν είναι θύμα του ρατσισμού»

Η ηθοποιός υπερασπίστηκε την δούκισσα και διέψευσε οποιαδήποτε φήμη για τσακωμό μεταξύ των δύο.
Priyanka Chopra and Meghan Markle/ Getty Images

Μέρες τώρα οργίαζαν οι φήμες ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η Πριγιάνκα Τσόπρα έχουν τσακωθεί και οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι ιδανικές. Η Πριγιάνκα, όμως, τις διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, υπερασπίστηκε την δούκισσα και μιλώντας στο Sunday Times, είπε: «Η κριτική και η επίθεση που της γίνεται είναι πολύ ατυχής. Αλλά αν κάποιος μπορεί να αντεπεξέλθει, αυτή είναι εκείνη».

Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, το 2017, η πρώην ηθοποιός έχει γίνει δέκτης ρατσιστικών και προσβλητικών σχολίων, γεγονός που οδήγησε την βασιλική οικογένεια να διαγράψει κάποια σχόλια από το Instagram.

zz/KGC-107/STAR MAX/IPx

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι μια μιγάς θα αντιμετώπιζε πρόβλημα στο να γίνει αποδεκτή από μια μοναρχική οικογένεια, απάντησε: «Φυσικά, 100%. Έχει να κάνει με τον ρατσισμό, σίγουρα. Αλλά το όμορφο με την Μέγκαν, είναι ότι είναι ο εαυτός της από την αρχή. Πολλοί την γνώρισαν μέσω της σχέσης της με τον Χάρι, αλλά εγώ την ξέρω από πριν και είναι ακριβώς η ίδια».

Στη συνέντευξή της με τους Sunday Times, η Πριγιάνκα μίλησε για την σχέση της με την Μέγκαν Μαρκλ. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα δείπνο για γυναίκες της τηλεόρασης πριν από μερικά χρόνια και συνειδητοποίησαν ότι έχουν τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα, δηλαδή, τον ακτιβισμό, τον φεμινισμό και φυλή.

«Απλά ταιριάξαμε αμέσως. Η Μέγκαν είναι μια τόσο προοδευτική και σύγχρονη γυναίκα. Είναι αυτό που είναι ο κόσμος σήμερα, μια ικανή γυναίκα που ξέρει να στέκεται στα πόδια της».

Πηγή: Enews