Προφυλακίστηκε ο 60χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του στο Ρέθυμνο

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
.
.
Eurokinissi

Προφυλακίστηκε ο 60χρονος καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 56χρονης συζύγου του, στο Ρέθυμνο με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Στις δέκα το πρωί ο 60χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε τη σύζυγο του με μαχαίρι, πέρασε την είσοδο του δικαστικού μεγάρου στο Ρέθυμνο για να απολογηθεί.

Δηλώνοντας μετανιωμένος και κάνοντας λόγο για λεκτική σύγκρουση που ξέφυγε της κατάστασης με αποτέλεσμα το φονικό, ο δράστης για τον οποίο ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, επέμεινε ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για όσα συνέβησαν και όπως είπε δεν μπορεί να θυμηθεί, πως εξελίχτηκαν τα γεγονότα το πρωί της Κυριακής.

Κατά την απολογία του, εξέφρασε επίσης τη θέση του, ότι δηλαδή θα ήθελε να μην έχουν συμβεί όσα έγιναν μέσα στο σπίτι τους στο ’Ανω Μαλάκι, με την επί 42 χρόνια σύζυγο του, θα ήθελε ανέφερε να είναι ο ίδιος στη θέση της, ενώ υποστήριξε ότι η σύζυγος του, του επιτέθηκε λεκτικά, ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του και συνέβη το μοιραίο μετά και τις τρεις μαχαιριές που της κατάφερε. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ