Ρωσίδα καλλονή αναζήτησε τον έρωτα μέσω αφίσας, Ουκρανός «μεγιστάνας» ανταποκρίθηκε

Ο Καρσουσά ασχολείται με τις επιχειρήσεις και έχει σήμερα ως βάση του το Λος Άντζελες.
Elena Popova via Getty Images

Κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

Μια Ρωσίδα καλλονή, η Μαρία Μολόνοβα, 26 ετών, αποφάσισε να αναζητήσει την αγάπη κάνοντας διαφήμιση του εαυτού της μέσω μιας γιγάντιας αφίσας.

Στην αφίσα που τοποθετήθηκε στην πόλη Ουλάν Ουντέ πριν από μερικές εβδομάδες, συνοδευόμενη από ένα μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο αναζητούσε τον κ. Σωστό.

Η κίνησή της γρήγορα άρχισε να γίνεται viral, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του 26χρονου Σεργκέϊ Καρσουσά από την Ουκρανία, που αμέσως ενδιαφέρθηκε για την Μαρία, παρά το γεγονός ότι οι δύο χώρες τους είναι σε πόλεμο.

«Δεν σέβομαι όσους υποστηρίζουν τον πόλεμο, ούτε τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει και αισθάνομαι καλά με το να είμαι ερωτευμένος με μία Ρωσίδα», δήλωσε ο Καρσουσά στο East2West News.

Ο Καρσουσά, ο οποίος ασχολείται με τις επιχειρήσεις και έχει σήμερα ως βάση του το Λος Άντζελες, δεν έχει γνωρίσει ακόμη από κοντά τη Μολόνοβα.

Πιστεύει, ωστόσο, ότι είναι «η μία και μοναδική» για εκείνον και ελπίζει να μπορέσει σύντομα να ταξιδέψει στη χώρα της για να τη γνωρίσει. «Διάλεξα τη Μαρία γιατί την είδα στις ειδήσεις μετά τη διαφήμισή της και είναι ο τύπος μου.

Είναι θαρραλέα, είναι λαμπερή. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στο Λος Άντζελες, όμως είναι όλες λάθος. Τότε την είδα…».Πιστεύει, ωστόσο, ότι είναι «η μία και μοναδική» για εκείνον και ελπίζει να μπορέσει σύντομα να ταξιδέψει στη χώρα της για να τη γνωρίσει. «Διάλεξα τη Μαρία γιατί την είδα στις ειδήσεις μετά τη διαφήμισή της και είναι ο τύπος μου. Είναι θαρραλέα, είναι λαμπερή. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στο Λος Άντζελες, όμως είναι όλες λάθος. Τότε την είδα…».

Η Μολόνοβα υποστηρίζει ότι είναι εκατομμυριούχος «επιχειρηματίας», ενώ ο Καρσουσά δηλώνει «μεγιστάνας» και πολύ πετυχημένος στον χώρο των επιχειρήσων.

Ο Ουκρανός χαρακτήρισε την αφίσα της «πολύ δημιουργική» και αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του διαφήμιση για να τραβήξει την προσοχή της. Πρόσφατα, αγόρασε χώρο για διαφήμιση πίσω από τη δική της, ο οποίος φιλοξενούσε μια φωτογραφία του και το μήνυμα: «Εκατομμυριούχε, κοίτα πίσω σου, είμαι ήδη εδώ».

Η 26χρονη είδε την αφίσα του και είπε στο East2West News: «Τράβηξε την προσοχή μου. Τι ακολουθεί όμως; Δεν επικοινώνησε μαζί μου προσωπικά και δεν μου έχει γράψει κάτι. Θέλει όντως να με γνωρίσει; Έχω μπερδευτεί. Θα ήθελα να με προσεγγίσει προσωπικά».

Η Μολόνοβα είπε ότι επέλεξε τη λύση της αφίσας όταν οι κυρώσεις δεν της επέτρψαν να χρησιμοποιήσει εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder. Η ίδια λέει ότι βιάζεται να γνωρίσει έναν άντρα και δεν θέλει να χάσει χρόνο.

Ο Καρσουσά υποστηρίζει ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Ρωσία για να τη γνωρίσει, γνωρίζοντας ότι στο ενδιάμεσο μπορεί να γνωρίσει κάποιος άλλον. Λέει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει εμπόδια στο ταξίδι του, καθώς είναι Ουκρανός, όμως είναι αποφασισμένος να φτάσει σε εκείνη. «Ψάχνω τη λύση τώρα. Ελπίζω να τη συναντήσω και έτσι να αναπτύξουμε τη σχέση μας. Ο χρόνος θα δείξει…».

Δημοφιλή