Σακίρα: Ψάχνει νταντά για τα παιδιά της, δίνει μισθό πάνω από 2.000 ευρώ

Το άτομο που θα επιλεγεί για να φροντίζει τα παιδιά της δεν θα πρέπει να έχει καμία επαφή με τον Τύπο
via Associated Press

Πίσω δείχνει πως αφήνει το παρελθόν η Σακίρα καθώς αποφάσισε να γυρίσει σελίδα μετα τον χωρισμό της από τον τον Ζεράρ Πικέ.

Η τραγουδίστρια ζει εδώ και δύο μήνες στο Μαϊάμι με τα παιδιά της καθώς μετακόμισε από τη Βαρκελώνη όπου ζούσε για περισσότερα από 10 χρόνια.

Ωστόσο, τώρα, χρειάζεται βοήθεια καθώς φροντίζει μόνη της τα παιδιά της. Σύμφωνα με τη «La Vanguardia», η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναζητά νταντά για να την υποστηρίξει στη φροντίδα τους και για τη θέση αυτή προσφέρει έναν αρκετά καλό μισθό.

Η ισπανική εφημερίδα ανέφερε ότι ο δημιουργός περιεχομένου και influencer, Τζέφερσον Φέρνεϊ , επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια ψάχνει να βρει το ιδανικό άτομο για να γίνει η νταντά των παιδιών της.

Τι προσφέρει η Σακίρα στην νταντά των παιδιών της; Όσον αφορά στο μισθό, η Σακίρα προσφέρει, περίπου, 2.350 δολάρια τον μήνα, συν τα έξοδα ταξιδιού. Τα χρήματα που δίνει η διάσημη τραγουδίστρια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι διπλάσια από ό,τι κερδίζουν συνήθως οι νταντάδες πλήρους απασχόλησης στο Μαϊάμι, δηλαδή περίπου 1.070 δολάρια τον μήνα.

Η νταντά θα ζει μαζί τους στην πολυτελή έπαυλη της Σακίρα, στην περιοχή North Bay Road Drive. Η κατοικία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, αίθουσα παιχνιδιών, σπα, γυμναστήριο και επτά μπάνια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Η Σακίρα, πέρα από το ότι ζητάει εμπειρία στη φροντίδα των παιδιών, υπάρχει ένας βασικός όρος που έχει θέσει η τραγουδίστρια και αυτός είναι ότι το άτομο που θα επιλεγεί για να φροντίζει τα παιδιά της δεν θα πρέπει να έχει καμία επαφή με τον Τύπο, κάτι που θα πρέπει να κατοχυρωθεί ακόμη και με συμβόλαιο εμπιστευτικότητας. Η «La Vanguardia» αναφέρει ότι η τραγουδίστρια αναζητούσε νταντά εδώ και έξι μήνες.